Mand baldrede ruder i Gjern i nat

Beboere i rækkehuskvarteret Fussingbjerg i Gjern blev i nat vækket ved at mand kastede store sten gennem ruderne i flere huse.

Episoden udspandt sig midt i nat. Politiet blev alarmeret klokken 03.24, og kom hurtigt til stedet og fik anholdt gerningsmanden.

Der var tale om en mand på 59 år som kommer fra Sønderborg. Han fortalte politiet, at han havde henvendt sig i en bolig, hvor beboeren skyldte ham nogle penge. Men den pågældende lukkede ikke op, hvilket fik den 59-årige til at gå amok.

Inden han blev anholdt, nåede han at baldre 5-6 ruder i forskellige boliger i området, hvilket han naturligvis bliver sigtet for.

Men ifølge politikommissær Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg bliver manden også sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 119, der handler om trusler mod personer i offentlig tjeneste, og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsens bestemmelser om fornærmelig tiltale, ved at kalde politifolkene forskellige mindre pæne ting.

Manden, der var tydeligt påvirket, blev løsladt efter endt afhøring. Han kan se frem den retslige proces.

Beboere i rækkehuskvarteret Fussingbjerg i Gjern blev i nat vækket ved at mand kastede store sten gennem ruderne i flere huse.

Episoden udspandt sig midt i nat. Politiet blev alarmeret klokken 03.24, og kom hurtigt til stedet og fik anholdt gerningsmanden.

Der var tale om en mand på 59 år som kommer fra Sønderborg. Han fortalte politiet, at han havde henvendt sig i en bolig, hvor beboeren skyldte ham nogle penge. Men den pågældende lukkede ikke op, hvilket fik den 59-årige til at gå amok.

Inden han blev anholdt, nåede han at baldre 5-6 ruder i forskellige boliger i området, hvilket han naturligvis bliver sigtet for.

Men ifølge politikommissær Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg bliver manden også sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 119, der handler om trusler mod personer i offentlig tjeneste, og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsens bestemmelser om fornærmelig tiltale, ved at kalde politifolkene forskellige mindre pæne ting.

Manden, der var tydeligt påvirket, blev løsladt efter endt afhøring. Han kan se frem den retslige proces.

Be the first to comment

Leave a Reply