SE BILLEDER FRA YAMAHA SUPERCROSS & FRESTYLE SHOW

King of Herning 2018 Thomas Ramette

Lørdag aften var der Yamaha Supercross & Freestyle show i Jyske Bank Boxen. Her kunne de mange fremmødte opleve fart, aktion og fed trick. Der blev også fundet en ny KING of HERNING 2018, det blev den Franske køre Thomas Ramette som både fredag og lørdag var suverænt den hurtigste.

Vores fotograf var på plads og det kom der dette galleri ud af:

Lørdag aften var der Yamaha Supercross & Freestyle show i Jyske Bank Boxen. Her kunne de mange fremmødte opleve fart, aktion og fed trick. Der blev også fundet en ny KING of HERNING 2018, det blev den Franske køre Thomas Ramette som både fredag og lørdag var suverænt den hurtigste.

Vores fotograf var på plads og det kom der dette galleri ud af:

Be the first to comment

Leave a Reply