SE BILLEDER FRA FORMLAND

"min yndlings te", som består af 5 urtete-blandinger. Samt en urteblanding til dampbehandling af dit ansigt og som også kan drikkes.

Der er noget for enhver, på Formland messen i denne weekend. Fredag var vi forbi messen, hvor man kan opleve design inden for indretning, mode, mad og gave artikler.

En af de lokale virksomheder er ink collection fra Lind ved Herning. inkcollection.dk blev grundlagt i 2017 af Mette Damsgaard, der med sine mange års erfaringer fra skind -og modebranchen tog springet til at blive iværksætter – en drøm er nu gået i opfyldelse!

inkcollection.dk er en webshop med 2 årlige taskekollektioner -Spring/Summer og Autumn/Winter. Kollektionerne afspejler høj kvalitet, tidsløse designs og fashion items, der over tiden får nye udtryk gennem det naturlige patina i skindet – alt i et fornuftigt prisniveau.

Men en af de mest interessante syntes vi ”Min Yndlings Te” er. Her er tale om økoløgist urtete.  Min Yndlings Te, som består af 5 urtete-blandinger. Samt en urteblanding til dampbehandling af dit ansigt og som også kan drikkes.

Vi har laver dette galleri fra fredagen.

Der er noget for enhver, på Formland messen i denne weekend. Fredag var vi forbi messen, hvor man kan opleve design inden for indretning, mode, mad og gave artikler.

En af de lokale virksomheder er ink collection fra Lind ved Herning. inkcollection.dk blev grundlagt i 2017 af Mette Damsgaard, der med sine mange års erfaringer fra skind -og modebranchen tog springet til at blive iværksætter – en drøm er nu gået i opfyldelse!

inkcollection.dk er en webshop med 2 årlige taskekollektioner -Spring/Summer og Autumn/Winter. Kollektionerne afspejler høj kvalitet, tidsløse designs og fashion items, der over tiden får nye udtryk gennem det naturlige patina i skindet – alt i et fornuftigt prisniveau.

Men en af de mest interessante syntes vi ”Min Yndlings Te” er. Her er tale om økoløgist urtete.  Min Yndlings Te, som består af 5 urtete-blandinger. Samt en urteblanding til dampbehandling af dit ansigt og som også kan drikkes.

Vi har laver dette galleri fra fredagen.

Be the first to comment

Leave a Reply