SIF spiller to testkampe i Spanien

SIF-truppen er fra i mandag og en uge frem på træningsophold syd for Alicante i Spanien. Her venter bl.a. to testkampe mod en norsk og en polsk modstander.

Mandag morgen er SIF’s spillertrup og trænerstab taget til det sydlige Spanien for at forberede sig til foråret i Alka Superligaen. På Orihuela Kysten syd for Alicante vil SIF’erne opholde sig i den næste ugestid, og ud over de daglige træninger byder opholdet på to træningskampe.

På onsdag møder SIF det norske hold Vålerenga i La Manga. Vålerenga sluttede på 8. pladsen i den norske Tippeliga i 2017. Lørdag er det polske hold Legia Warszawa testmodstander for SIF. Den kamp spilles i Benidorm. Den polske hovedstadsklub fører i øjeblikket ligaen i Polen kaldet Ekstraklasa. Polakkerne gik ligesom den danske superliga på vinterpause midt i december og skal også igang igen i og omkring weekenden 10.-11. februar.

SIF-truppen er indkvarteret på Hotel Golf Campoamor, hvor træningsbanen også er placeret. Hotellet bliver mest benyttet af golfturister på grund af den nærliggende golfbane, men i vintermånederne er det også et populært opholdssted for professionelle fodboldspillere fra de køligere breddegrader i Europa. Hotellet råder over tre velplejede græsbaner.

Truppen vender hjem til Silkeborg mandag 29. januar og er tilbage på kunstgræsset på JYSK park onsdag 31. januar. Sidste test inden premieren mod AaB 10. februar er Randers FC, der venter i en træningskamp på JYSK park fredag 2. februar kl. 14.00.

SIF-truppen er fra i mandag og en uge frem på træningsophold syd for Alicante i Spanien. Her venter bl.a. to testkampe mod en norsk og en polsk modstander.

Mandag morgen er SIF’s spillertrup og trænerstab taget til det sydlige Spanien for at forberede sig til foråret i Alka Superligaen. På Orihuela Kysten syd for Alicante vil SIF’erne opholde sig i den næste ugestid, og ud over de daglige træninger byder opholdet på to træningskampe.

På onsdag møder SIF det norske hold Vålerenga i La Manga. Vålerenga sluttede på 8. pladsen i den norske Tippeliga i 2017. Lørdag er det polske hold Legia Warszawa testmodstander for SIF. Den kamp spilles i Benidorm. Den polske hovedstadsklub fører i øjeblikket ligaen i Polen kaldet Ekstraklasa. Polakkerne gik ligesom den danske superliga på vinterpause midt i december og skal også igang igen i og omkring weekenden 10.-11. februar.

SIF-truppen er indkvarteret på Hotel Golf Campoamor, hvor træningsbanen også er placeret. Hotellet bliver mest benyttet af golfturister på grund af den nærliggende golfbane, men i vintermånederne er det også et populært opholdssted for professionelle fodboldspillere fra de køligere breddegrader i Europa. Hotellet råder over tre velplejede græsbaner.

Truppen vender hjem til Silkeborg mandag 29. januar og er tilbage på kunstgræsset på JYSK park onsdag 31. januar. Sidste test inden premieren mod AaB 10. februar er Randers FC, der venter i en træningskamp på JYSK park fredag 2. februar kl. 14.00.

Be the first to comment

Leave a Reply