3 overordnede grunde til at flytte til Silkeborg

Der kan være flere grunde til en flytning – et nyt job kalder, familien forøges, kærligheden befinder sig i en anden by eller en helt fjerde årsag. Silkeborg er en by med liv, aktiv natur omkring sig, gode indkøbsmuligheder og i hjertet af det øst- og midtjyske med rig mulighed for at komme vidt omkring.

Vi har samlet en række årsager til, hvorfor Silkeborg er en by, der er værd at se nærmere på, hvis du overvejer at rive teltpælene op og flytte.

Hvis familien skal forøges

Står du over for en familieforøgelse, og er pladsen trang derhjemme, kan der være gode grunde til at flytte til Silkeborg. Det gode familieliv starter her. I Silkeborg kommer man helt tæt på adskillige jobmuligheder, uddannelsesinstitutioner, skoler, butikker og fritidsliv. Man har naturen på tæt hånd med skove og søer, hvor øjet rækker. Motorvej er placeret centralt, således resten af verden ligger for dine fødder.

Silkeborg er også oplagt at bo som børnefamilie, hvis man ønsker at knytte lokale fællesskaber. Her kan man blive en del af foreninger, klubber og nærmiljøer, der kan skabe venskaber for livet.
Hvad der ikke lige er i nærområdet, kan du finde en halv times kørsel væk fra Silkeborg.

Gode jobmuligheder

Der findes et utal af jobmuligheder, hvis du bor i Silkeborg eller omegn. Her er du placeret solidt centralt i det midt- og østjyske land, hvor 600.000 arbejdspladser befinder sig indenfor kun en times kørsel.

Viser jobbet sig at ligge i en anden kommune, men grænser Silkeborg op til den kommune, er det oplagt at vælge at slå sig ned i Silkeborg. Udover de mange naturmæssige,- sociale- og boligmæssige grunde til at vælge Silkeborg, er der kun relativ kort afstand i bil fra de nærliggende byer. Ikke mindre end 20 minutters kørsel til Århus, 30 minutter til Viborg, 40 minutter til Horsens og 50 minutter til Billund.

Få råd til meget mere ved at bo i Silkeborg

Der findes på nuværende tidspunkt flere end 700 boliger til salg i Silkeborg Kommune, og hvad end man er ude efter en lejebolig eller ønsker at slå sig ned i ejet hus, kan du samtidig finde råd til andet sjov i hverdagen. Til sammenligning med boligpriserne i Århus, kan du spare i gennemsnit 7.603 kr. pr. kvadratmeter ved at købe en bolig i Silkeborg.

Er pengene knap, i forhold til indskud eller til nye møbler, kan du se mere på denne side om mulighederne for et nemt og overskueligt kviklån.

Der kan være flere grunde til en flytning – et nyt job kalder, familien forøges, kærligheden befinder sig i en anden by eller en helt fjerde årsag. Silkeborg er en by med liv, aktiv natur omkring sig, gode indkøbsmuligheder og i hjertet af det øst- og midtjyske med rig mulighed for at komme vidt omkring.

Vi har samlet en række årsager til, hvorfor Silkeborg er en by, der er værd at se nærmere på, hvis du overvejer at rive teltpælene op og flytte.

Hvis familien skal forøges

Står du over for en familieforøgelse, og er pladsen trang derhjemme, kan der være gode grunde til at flytte til Silkeborg. Det gode familieliv starter her. I Silkeborg kommer man helt tæt på adskillige jobmuligheder, uddannelsesinstitutioner, skoler, butikker og fritidsliv. Man har naturen på tæt hånd med skove og søer, hvor øjet rækker. Motorvej er placeret centralt, således resten af verden ligger for dine fødder.

Silkeborg er også oplagt at bo som børnefamilie, hvis man ønsker at knytte lokale fællesskaber. Her kan man blive en del af foreninger, klubber og nærmiljøer, der kan skabe venskaber for livet.
Hvad der ikke lige er i nærområdet, kan du finde en halv times kørsel væk fra Silkeborg.

Gode jobmuligheder

Der findes et utal af jobmuligheder, hvis du bor i Silkeborg eller omegn. Her er du placeret solidt centralt i det midt- og østjyske land, hvor 600.000 arbejdspladser befinder sig indenfor kun en times kørsel.

Viser jobbet sig at ligge i en anden kommune, men grænser Silkeborg op til den kommune, er det oplagt at vælge at slå sig ned i Silkeborg. Udover de mange naturmæssige,- sociale- og boligmæssige grunde til at vælge Silkeborg, er der kun relativ kort afstand i bil fra de nærliggende byer. Ikke mindre end 20 minutters kørsel til Århus, 30 minutter til Viborg, 40 minutter til Horsens og 50 minutter til Billund.

Få råd til meget mere ved at bo i Silkeborg

Der findes på nuværende tidspunkt flere end 700 boliger til salg i Silkeborg Kommune, og hvad end man er ude efter en lejebolig eller ønsker at slå sig ned i ejet hus, kan du samtidig finde råd til andet sjov i hverdagen. Til sammenligning med boligpriserne i Århus, kan du spare i gennemsnit 7.603 kr. pr. kvadratmeter ved at købe en bolig i Silkeborg.

Er pengene knap, i forhold til indskud eller til nye møbler, kan du se mere på denne side om mulighederne for et nemt og overskueligt kviklån.

Be the first to comment

Leave a Reply