Foredrag – er du klar til kærlighed?

Foto: Viktor Tatarczuk

I Silkeborg skal singlerne lære kunsten at tiltrække sex, lidenskab og virkelig kærlighed, og derfor kommer sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk forbi tirsdag den 16. januar fra kl 19-2130 i Villa i Silkeborg.

Om du mest interesseret i en sexpartner eller om du længes inderligt efter en dyb forelskelse, så er nøglen til succes i singlelivet ret simpel, siger sexologen. Derfor deler hun de helt basale succeskriterier for at (gen)finde kærlighed, lidenskab eller hed sex. Der er masser af konkrete tips og gode råd fra Christina til at finde modet til at åbne helt op for kærligheden. Der er humoristiske inputs til at turde være præcis så ærlig, at du tiltrækker den partner, der matcher dit behov – hvad enten det er sex eller kærlighed. Eller en kombination.

Christina Tatarczuk byder på en aften for både mænd og kvinder og er et spændende kig ind i de mekanismer, der gør at vi aldrig forelsker os i den forkerte – og i hvorfor vi tiltrækker dem, der har noget at lære os om os selv. Aftenen er en mulighed for at blive klogere på dig selv – og lære at tiltrække præcist det, man som single har brug for. Kærligheden venter, lokker sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk.

Billetter koster 100 kr og bestilles på karinalauridsen@gmail.com

I Silkeborg skal singlerne lære kunsten at tiltrække sex, lidenskab og virkelig kærlighed, og derfor kommer sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk forbi tirsdag den 16. januar fra kl 19-2130 i Villa i Silkeborg.

Om du mest interesseret i en sexpartner eller om du længes inderligt efter en dyb forelskelse, så er nøglen til succes i singlelivet ret simpel, siger sexologen. Derfor deler hun de helt basale succeskriterier for at (gen)finde kærlighed, lidenskab eller hed sex. Der er masser af konkrete tips og gode råd fra Christina til at finde modet til at åbne helt op for kærligheden. Der er humoristiske inputs til at turde være præcis så ærlig, at du tiltrækker den partner, der matcher dit behov – hvad enten det er sex eller kærlighed. Eller en kombination.

Christina Tatarczuk byder på en aften for både mænd og kvinder og er et spændende kig ind i de mekanismer, der gør at vi aldrig forelsker os i den forkerte – og i hvorfor vi tiltrækker dem, der har noget at lære os om os selv. Aftenen er en mulighed for at blive klogere på dig selv – og lære at tiltrække præcist det, man som single har brug for. Kærligheden venter, lokker sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk.

Billetter koster 100 kr og bestilles på karinalauridsen@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply