11 årig dreng forsvundet i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser 11-årige Niclas Jensen, der ikke er set siden i morges, hvor han forlod bopælen i Birgittelyst ved Viborg for at cykle til Hald Ege Skole. MÅ gerne deles.

Niclas er ca. 150 cm, alm. af bygning og mørklødet i huden. Han er iført lyseblå vinterjakke med mørkeblåt skulderparti og hætte, grønne joggingbukser, grøn skoletaske, grøn cykelhjelm og kører på blå cykel. Han har ikke været i skole og har ikke kontaktet sine kammerater eller familie. Niclas skulle torsdag morgen cykle i skole som normalt. Han skulle mødes med nogle klassekammerater for at cykle de knap tre kilometer sammen i skole, men han kom aldrig i skole. Vennerne tænkte, at Niclas var syg, og kørte derfor i skole uden nærmere tanke.

Drengen er frivillig anbragt hos en plejefamilie, og dem har han hellere ikke haft kontakt med i løbet af dagen. Plejefamilien har fortalt politiet, at Niclas og plejemoderen havde en mindre uoverensstemmelse onsdag aften, men det havde plejemoderen ikke lagt noget i.

 • Ca. 150 cm høj
 • Almindelig af bygning
 • Mørklødet i huden
 • Han er iført lyseblå vinterjakke med mørkeblåt skulderparti og hætte
 • Grønne joggingbukser
 • Grøn skoletaske
 • Grøn cykelhjelm
 • Kører på blå cykel.

Henvendelse omkring Niclas på 114 eller 96 14 14 48.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser 11-årige Niclas Jensen, der ikke er set siden i morges, hvor han forlod bopælen i Birgittelyst ved Viborg for at cykle til Hald Ege Skole. MÅ gerne deles.

Niclas er ca. 150 cm, alm. af bygning og mørklødet i huden. Han er iført lyseblå vinterjakke med mørkeblåt skulderparti og hætte, grønne joggingbukser, grøn skoletaske, grøn cykelhjelm og kører på blå cykel. Han har ikke været i skole og har ikke kontaktet sine kammerater eller familie. Niclas skulle torsdag morgen cykle i skole som normalt. Han skulle mødes med nogle klassekammerater for at cykle de knap tre kilometer sammen i skole, men han kom aldrig i skole. Vennerne tænkte, at Niclas var syg, og kørte derfor i skole uden nærmere tanke.

Drengen er frivillig anbragt hos en plejefamilie, og dem har han hellere ikke haft kontakt med i løbet af dagen. Plejefamilien har fortalt politiet, at Niclas og plejemoderen havde en mindre uoverensstemmelse onsdag aften, men det havde plejemoderen ikke lagt noget i.

 • Ca. 150 cm høj
 • Almindelig af bygning
 • Mørklødet i huden
 • Han er iført lyseblå vinterjakke med mørkeblåt skulderparti og hætte
 • Grønne joggingbukser
 • Grøn skoletaske
 • Grøn cykelhjelm
 • Kører på blå cykel.

Henvendelse omkring Niclas på 114 eller 96 14 14 48.

Be the first to comment

Leave a Reply