Stoffer fundet flere steder i Silkeborg

Silkeborg Politis flekspatrulje har været meget aktive det sidste døgns tid. Flere tips om salg af stoffer rundt omkring i distriktet er blevet undersøgt, og det har ført til flere sigtelser.

Blandt andet havde man fået et tip om, at der bliver solgt narko fra en adresse på Rylevej. Patruljen kom på besøg klokken 10.42 i går og ransagede en 22-årig kvindes lejlighed. Her fandt patruljen 20,11 gram hash og 1 gram kokain. Det var ikke nok til en sigtelse for vidreresalg, men kvinden får alligevel en sigtelse og en bøde for besiddelse af stoffer til eget forbrug.

Klokken 13.11 besøgte patruljen en 66-årig mand, som var mistænkt for at videresælge stoffer. Her fandt man kun 3 gram hash, så han bliver heller ikke sigtet for videresalg.

Da patruljen til gengæld kom til en adresse på Skolegade, visiterede man en 37-årig og en 32-årig mand, der kommer ud fra ejendommen. Den ene bliver fundet i besiddelse af 5 gram hash, den adnen af 6 gram, hvilket de bliver sigtet for.

Beboeren, som er en 34-årig mand, bliver til gengæld sigtet for videresalg af stoffer, da man indenfor fandt 46 gram hash. Han kan nu imødese en større bøde.

Silkeborg Politis flekspatrulje har været meget aktive det sidste døgns tid. Flere tips om salg af stoffer rundt omkring i distriktet er blevet undersøgt, og det har ført til flere sigtelser.

Blandt andet havde man fået et tip om, at der bliver solgt narko fra en adresse på Rylevej. Patruljen kom på besøg klokken 10.42 i går og ransagede en 22-årig kvindes lejlighed. Her fandt patruljen 20,11 gram hash og 1 gram kokain. Det var ikke nok til en sigtelse for vidreresalg, men kvinden får alligevel en sigtelse og en bøde for besiddelse af stoffer til eget forbrug.

Klokken 13.11 besøgte patruljen en 66-årig mand, som var mistænkt for at videresælge stoffer. Her fandt man kun 3 gram hash, så han bliver heller ikke sigtet for videresalg.

Da patruljen til gengæld kom til en adresse på Skolegade, visiterede man en 37-årig og en 32-årig mand, der kommer ud fra ejendommen. Den ene bliver fundet i besiddelse af 5 gram hash, den adnen af 6 gram, hvilket de bliver sigtet for.

Beboeren, som er en 34-årig mand, bliver til gengæld sigtet for videresalg af stoffer, da man indenfor fandt 46 gram hash. Han kan nu imødese en større bøde.

Be the first to comment

Leave a Reply