Politiet fandt hash og stoffer

Politiets civile flekspatrulje var i går formiddags på besøg hos en 24-årig mand i hans lejlighed på Møllegade. Under en ransagning fandt man 31,98 gram hash, hvilket han bliver sigtet for.

Senere på formiddagen kørte patruljen til Ans, hvor man skulle sigte en 30-årig kvinde for omfattende benzintyverier. Politiet har hende nemlig mistænkt for i mindst syv tilfælde at stikke af fra regningen på benzinstationer i Horsens.

I forbindelse med besøget bemærkede betjentene at kvinden var påvirket, og man besluttede at ransage hendes bolig, der ligger på Ans Søpark. I den forbindelse fandt man 2,67 gram hash og lidt kokainrester.

Mandag aften måtte en 24-årig mand erkende at overtræde loven om euforiserende stoffer. Politiet fandt nemlig 0,61 gram hash på manden da han klokken 21.10 blev visiteret i Bios Gård.

Politiets civile flekspatrulje var i går formiddags på besøg hos en 24-årig mand i hans lejlighed på Møllegade. Under en ransagning fandt man 31,98 gram hash, hvilket han bliver sigtet for.

Senere på formiddagen kørte patruljen til Ans, hvor man skulle sigte en 30-årig kvinde for omfattende benzintyverier. Politiet har hende nemlig mistænkt for i mindst syv tilfælde at stikke af fra regningen på benzinstationer i Horsens.

I forbindelse med besøget bemærkede betjentene at kvinden var påvirket, og man besluttede at ransage hendes bolig, der ligger på Ans Søpark. I den forbindelse fandt man 2,67 gram hash og lidt kokainrester.

Mandag aften måtte en 24-årig mand erkende at overtræde loven om euforiserende stoffer. Politiet fandt nemlig 0,61 gram hash på manden da han klokken 21.10 blev visiteret i Bios Gård.

Be the first to comment

Leave a Reply