LEGOLAND søger 500 nye sæsonmedarbejdere

LEGOLAND® søger 500 nye medarbejdere, der kan sætte børnene i centrum og være med til at give gæsterne den bedste LEGOLAND oplevelse nogensinde til parkens 50 års fødselsdag i 2018.

For 12. år i træk inviterer LEGOLAND® til jobdage den 19. og 20. januar, hvor alle interesserede kan komme og høre om de mange forskellige jobmuligheder, der er i LEGOLAND til den kommende sæson. Til årets jobdage kan man både møde lederne i de forskellige afdelinger og få en snak med erfarne sæsonansatte.

-Jobdage i LEGOLAND er blevet en tradition, som vi er rigtig glade for. Det er en unik mulighed, som man sjældent får, når man søger et nyt arbejde, så jeg vil opfordre alle interesserede til at møde op og hilse på deres måske kommende arbejdsgiver og kolleger, siger HR chef i LEGOLAND, Bente Noringriis.

Hvis man gerne vil have et arbejde i LEGOLAND, så er det en rigtig god ide at lægge vejen forbi årets jobdage, hvor man har mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk.

-Vi lægger naturligvis mærke til dem, der møder op og viser interesse, så det betyder helt sikkert noget for ens chancer for at få et arbejde i LEGOLAND, siger Bente Noringriis.

P-vagten skal også tage en fægtekamp

Selvom de kommende sæsonansatte i LEGOLAND for længst har lagt legetøjet på hylden, så skal de kunne finde tilbage til deres indre legebarn for at komme i betragtning til et sæsonjob i LEGOLAND. Og det er faktisk ligegyldigt, om man skal være prinsesse, p-vagt eller stå i butik. Alle medarbejdere skal interagere med gæsterne og skabe det, LEGOLAND kalder ’WAUW oplevelser’.

-De familier, som besøger LEGOLAND, skal have en helt ekstraordinær oplevelse, og det er vores medarbejdere, der skal sørge for, at de får det. Derfor er det ekstremt vigtigt, at medarbejderne tør at lege og lever sig ind i det eventyrlige univers, børnene er i, når de besøger LEGOLAND, siger Bente Noringriis.

Inden første arbejdsdag i LEGOLAND kommer alle nye medarbejdere på WAUW kursus, hvor de lærer om børn og øver sig i, hvordan de kan interagere med gæsterne.

Det er sjovt at gå på arbejde

Det er ikke kun gæsterne, der skal have det sjovt i LEGOLAND. Det skal medarbejderne også.

-Det er meget nemmere at give andre en god og sjov oplevelse, når man selv har det godt. I LEGOLAND har vi skabt en kultur, hvor hverdagen er fyldt med humor og smil blandt kollegaerne, og hvor 98 % af medarbejderne siger, at de er glade for at arbejde i LEGOLAND. Det gør også, at vores medarbejdere har en meget naturlig og positiv tilgang til gæsterne, fordi de selv har det sjovt og er stolte af at være en del af LEGOLAND, siger Bente Noringriis.

Jobdage i LEGOLAND finder sted fredag den 19. januar kl. 13.00-17.00 og lørdag den 20. januar kl. 10.00-15.00 på Hotel LEGOLAND.

Fakta

Til den kommende sæson søger LEGOLAND 500 nye sæsonmedarbejdere, og det er muligt at søge jobs i følgende afdelinger: Forlystelser, Mad og Drikke, Butikker, Informationen og Billetsalg, Hotel Restaurant, Hotel Reception, Rengøring, Fejer, P-vagt eller Grønne Områder.

LEGOLAND har ca. 250 fastansatte medarbejdere.

Sæsonen løber fra den 24. marts til den 28. oktober 2018.

LEGOLAND® søger 500 nye medarbejdere, der kan sætte børnene i centrum og være med til at give gæsterne den bedste LEGOLAND oplevelse nogensinde til parkens 50 års fødselsdag i 2018.

For 12. år i træk inviterer LEGOLAND® til jobdage den 19. og 20. januar, hvor alle interesserede kan komme og høre om de mange forskellige jobmuligheder, der er i LEGOLAND til den kommende sæson. Til årets jobdage kan man både møde lederne i de forskellige afdelinger og få en snak med erfarne sæsonansatte.

-Jobdage i LEGOLAND er blevet en tradition, som vi er rigtig glade for. Det er en unik mulighed, som man sjældent får, når man søger et nyt arbejde, så jeg vil opfordre alle interesserede til at møde op og hilse på deres måske kommende arbejdsgiver og kolleger, siger HR chef i LEGOLAND, Bente Noringriis.

Hvis man gerne vil have et arbejde i LEGOLAND, så er det en rigtig god ide at lægge vejen forbi årets jobdage, hvor man har mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk.

-Vi lægger naturligvis mærke til dem, der møder op og viser interesse, så det betyder helt sikkert noget for ens chancer for at få et arbejde i LEGOLAND, siger Bente Noringriis.

P-vagten skal også tage en fægtekamp

Selvom de kommende sæsonansatte i LEGOLAND for længst har lagt legetøjet på hylden, så skal de kunne finde tilbage til deres indre legebarn for at komme i betragtning til et sæsonjob i LEGOLAND. Og det er faktisk ligegyldigt, om man skal være prinsesse, p-vagt eller stå i butik. Alle medarbejdere skal interagere med gæsterne og skabe det, LEGOLAND kalder ’WAUW oplevelser’.

-De familier, som besøger LEGOLAND, skal have en helt ekstraordinær oplevelse, og det er vores medarbejdere, der skal sørge for, at de får det. Derfor er det ekstremt vigtigt, at medarbejderne tør at lege og lever sig ind i det eventyrlige univers, børnene er i, når de besøger LEGOLAND, siger Bente Noringriis.

Inden første arbejdsdag i LEGOLAND kommer alle nye medarbejdere på WAUW kursus, hvor de lærer om børn og øver sig i, hvordan de kan interagere med gæsterne.

Det er sjovt at gå på arbejde

Det er ikke kun gæsterne, der skal have det sjovt i LEGOLAND. Det skal medarbejderne også.

-Det er meget nemmere at give andre en god og sjov oplevelse, når man selv har det godt. I LEGOLAND har vi skabt en kultur, hvor hverdagen er fyldt med humor og smil blandt kollegaerne, og hvor 98 % af medarbejderne siger, at de er glade for at arbejde i LEGOLAND. Det gør også, at vores medarbejdere har en meget naturlig og positiv tilgang til gæsterne, fordi de selv har det sjovt og er stolte af at være en del af LEGOLAND, siger Bente Noringriis.

Jobdage i LEGOLAND finder sted fredag den 19. januar kl. 13.00-17.00 og lørdag den 20. januar kl. 10.00-15.00 på Hotel LEGOLAND.

Fakta

Til den kommende sæson søger LEGOLAND 500 nye sæsonmedarbejdere, og det er muligt at søge jobs i følgende afdelinger: Forlystelser, Mad og Drikke, Butikker, Informationen og Billetsalg, Hotel Restaurant, Hotel Reception, Rengøring, Fejer, P-vagt eller Grønne Områder.

LEGOLAND har ca. 250 fastansatte medarbejdere.

Sæsonen løber fra den 24. marts til den 28. oktober 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply