Flere postkasser sprunget i luften

Foto: Tina Bjerre Tørring

Det koster Post Nord i mellem 5.000 – 10.000 kroner hver gang en postkasse bliver udsat for hærværk.

Nytårsaften er flere postkasser i Kjellerup blevet sprunget i luften af ukendte hærværksmænd. På den lokale Facebookside i Kjellerup har mange taget afstand til hærværket, og forstår ikke at hvorfor folk skal sprænge postkasserne i luften år efter år.
Post Nord oplyser at det koster i mellem 5.000 – 10.000 kroner,- hver gang en postkasse bliver udsat for hærværk og bliver sprunget i luften. Kan postkassen ikke repareres koster en ny 10.000 kroner,-. Der er opstillet 5.800 postkasser i Danmark hvor ca. Halvdelen bliver hærværksikret med et særlig indrettet lem så kun tynde breve kan komme ind så fyrværkeri ikke kan blive stoppet ind i postkasserne hen over nytåret. Men breve stadig kan komme ind så de kan blive sendt.

Det koster Post Nord i mellem 5.000 – 10.000 kroner hver gang en postkasse bliver udsat for hærværk.

Nytårsaften er flere postkasser i Kjellerup blevet sprunget i luften af ukendte hærværksmænd. På den lokale Facebookside i Kjellerup har mange taget afstand til hærværket, og forstår ikke at hvorfor folk skal sprænge postkasserne i luften år efter år.
Post Nord oplyser at det koster i mellem 5.000 – 10.000 kroner,- hver gang en postkasse bliver udsat for hærværk og bliver sprunget i luften. Kan postkassen ikke repareres koster en ny 10.000 kroner,-. Der er opstillet 5.800 postkasser i Danmark hvor ca. Halvdelen bliver hærværksikret med et særlig indrettet lem så kun tynde breve kan komme ind så fyrværkeri ikke kan blive stoppet ind i postkasserne hen over nytåret. Men breve stadig kan komme ind så de kan blive sendt.

Be the first to comment

Leave a Reply