Mand krænkede 9-årig pige ved Sølystskolen

Foto: Rigspolitiet

En 9-årig pige fra Silkeborg blev i tirsdags udsat for en alvorlig blufærdighedskrænkelse, da hun gik hjem fra skole. Politiet efterlyser vidner i sagen.

Pigen, som går på Sølystskolen, kom ved 14-tiden gående på stisystemet omkring Krokodillesøen mellem Gran Allé og Enghavevej, da hun blev passet op af en yngre mand på cykel.

Ifølge politiassistent Lis Borup fra Silkeborg Politi gik pigen til side da manden kom cyklende. Men han standsede op og spurgte om de skulle være venner. Derefter lænede sig ind over hende, og gav hende et kys på munden.

Pigen løb væk, men følte sig hæmmet af sin skoletaske og store vinterstøvler, så hun blev indhentet af manden, der denne gang trak hende ind til sig og igen gav hende et kys på munden.

Politiet efterlyser eventuelle vidner til episoden. Pigen har fortalt, at da hun løb væk første gang bemærkede hun en kvinde der gik på stien med et mindre barn. Netop da kvinden gik forbi, lod gerningsmanden som ingenting. Den kvinde vil politiet gerne i kontakt med.

Pigen slap til sidst væk fra manden, og betroede sig til sin mor senere på dagen. Sagen blev anmeldt til politiet tirsdag aften.

Gerningsmanden beskrives om en mand eller en stor dreng på omkring 20 år. Han er tynd, hvid i huden og har et bumset og arret ansigt. Han var iført en blå dunjakke med hætte, som var trukket op om hovedet, så hun ikke kunne se hele hans ansigt. Han var også iført en mørk hue. Hans cykel var sort med staferinger.

Politiassistent Lis Borup beder folk ringe til politiets vagtcentral på 114 hvis man har set noget i området, eller hvis man har mistanke til gerningsmandens identitet på signalementet eller beskrivelsen af cyklen.

En 9-årig pige fra Silkeborg blev i tirsdags udsat for en alvorlig blufærdighedskrænkelse, da hun gik hjem fra skole. Politiet efterlyser vidner i sagen.

Pigen, som går på Sølystskolen, kom ved 14-tiden gående på stisystemet omkring Krokodillesøen mellem Gran Allé og Enghavevej, da hun blev passet op af en yngre mand på cykel.

Ifølge politiassistent Lis Borup fra Silkeborg Politi gik pigen til side da manden kom cyklende. Men han standsede op og spurgte om de skulle være venner. Derefter lænede sig ind over hende, og gav hende et kys på munden.

Pigen løb væk, men følte sig hæmmet af sin skoletaske og store vinterstøvler, så hun blev indhentet af manden, der denne gang trak hende ind til sig og igen gav hende et kys på munden.

Politiet efterlyser eventuelle vidner til episoden. Pigen har fortalt, at da hun løb væk første gang bemærkede hun en kvinde der gik på stien med et mindre barn. Netop da kvinden gik forbi, lod gerningsmanden som ingenting. Den kvinde vil politiet gerne i kontakt med.

Pigen slap til sidst væk fra manden, og betroede sig til sin mor senere på dagen. Sagen blev anmeldt til politiet tirsdag aften.

Gerningsmanden beskrives om en mand eller en stor dreng på omkring 20 år. Han er tynd, hvid i huden og har et bumset og arret ansigt. Han var iført en blå dunjakke med hætte, som var trukket op om hovedet, så hun ikke kunne se hele hans ansigt. Han var også iført en mørk hue. Hans cykel var sort med staferinger.

Politiassistent Lis Borup beder folk ringe til politiets vagtcentral på 114 hvis man har set noget i området, eller hvis man har mistanke til gerningsmandens identitet på signalementet eller beskrivelsen af cyklen.

Be the first to comment

Leave a Reply