Indbrudstyv stjal børnenes sparebøsser

Der blev fredag anmeldt tre indbrud i vores område. Ved et indbrud i Kjellerup forsvandt tre sparebøsser.

En familie på Krusåvej i Hvinningdal anmeldte fredag, at er begået indbrud i deres villa. Indbruddet er sket i tidsrummet fra søndag den 10. december klokken 12 og fredag klokken 19. Et vindue til gæsteværelset er brudt op med et koben, og indholdet af skabe og skuffer lå spredt over det hele. Det er endnu ikke opgjort om der er stjålet noget.

En bolig på Fyrrevænget i Kjellerup blev fredag mellem klokken 16.50 og 20.00 udsat for indbrud. Et vindue blev opbrudt med et koben, og tyven har været rundt i hele huset, der er gennemrodet. Der er stjålet smykker, lidt penge – og tre Oscar Pingvin-sparebøsser fra Jyske Bank.

Fredag mellem 17.30 og 21.30 er der begået indbrud i en villa på Hedevej i Iller. Et stuevindue er opbrudt, og tyven har været i stuen og soveværelset der er efterladt lettere gennemrodet. Der er stjålet smykker, 800 kroner og en køkkenkniv af mærket Henrik Boserup.

Der blev fredag anmeldt tre indbrud i vores område. Ved et indbrud i Kjellerup forsvandt tre sparebøsser.

En familie på Krusåvej i Hvinningdal anmeldte fredag, at er begået indbrud i deres villa. Indbruddet er sket i tidsrummet fra søndag den 10. december klokken 12 og fredag klokken 19. Et vindue til gæsteværelset er brudt op med et koben, og indholdet af skabe og skuffer lå spredt over det hele. Det er endnu ikke opgjort om der er stjålet noget.

En bolig på Fyrrevænget i Kjellerup blev fredag mellem klokken 16.50 og 20.00 udsat for indbrud. Et vindue blev opbrudt med et koben, og tyven har været rundt i hele huset, der er gennemrodet. Der er stjålet smykker, lidt penge – og tre Oscar Pingvin-sparebøsser fra Jyske Bank.

Fredag mellem 17.30 og 21.30 er der begået indbrud i en villa på Hedevej i Iller. Et stuevindue er opbrudt, og tyven har været i stuen og soveværelset der er efterladt lettere gennemrodet. Der er stjålet smykker, 800 kroner og en køkkenkniv af mærket Henrik Boserup.

Be the first to comment

Leave a Reply