– Vi var gode nok til fortjent sejr

Peter Sørensen har set sit SIF-hold være bedre, end det var onsdag aften mod Lyngby. Men han var alligevel en tilfreds mand efter 120 minutters fodboldspil.

Det er naturligvis ikke en fodboldtræners drøm, at hans hold skal igennem 120 minutters pokalfodbold en onsdag aften – tre et halvt døgn før den vigtige superligakamp mod OB, der afslutter SIF’s år. Alligevel så Peter Sørensen tilfreds ud, da han efter kampen blev spurgt til kampen.

– Det var ikke årets bedste kamp, men det var godt nok til at sejren var fortjent. Selvfølglelig var det ærgerligt at de fik et sent mål til 1-1, men det gjorde vi jo så noget ved i forlængelsen, sagde Peter Sørensen.

Peter Sørensen glædede sig over en god indsats af Peter Friis Jensen i målet – “han tog mange tilløb til chancer og mange afslutninger, der på en mindre god dag kunne være gået ind” – og han roste sit centerforsvar for for 120 minutters koncentreret arbejde.

På spørgsmålet om SIF-spillerne efter et langt efterår er ved at være slidte, svarede han bekræftende, men med forbehold.

– De er ikke mere slidte end at de er klar til at spille mod OB på søndag, men derefter tror jeg da, at vi alle glæder os til ferie. Kampen mod OB betyder meget, for et godt resultat her kan bringe vores efterår op på et niveau, der kan betegnes som godkendt, sagde Peter Sørensen.

Kampen mod OB spilles søndag kl. 12.00 på EWII Park i Odense.

Peter Sørensen har set sit SIF-hold være bedre, end det var onsdag aften mod Lyngby. Men han var alligevel en tilfreds mand efter 120 minutters fodboldspil.

Det er naturligvis ikke en fodboldtræners drøm, at hans hold skal igennem 120 minutters pokalfodbold en onsdag aften – tre et halvt døgn før den vigtige superligakamp mod OB, der afslutter SIF’s år. Alligevel så Peter Sørensen tilfreds ud, da han efter kampen blev spurgt til kampen.

– Det var ikke årets bedste kamp, men det var godt nok til at sejren var fortjent. Selvfølglelig var det ærgerligt at de fik et sent mål til 1-1, men det gjorde vi jo så noget ved i forlængelsen, sagde Peter Sørensen.

Peter Sørensen glædede sig over en god indsats af Peter Friis Jensen i målet – “han tog mange tilløb til chancer og mange afslutninger, der på en mindre god dag kunne være gået ind” – og han roste sit centerforsvar for for 120 minutters koncentreret arbejde.

På spørgsmålet om SIF-spillerne efter et langt efterår er ved at være slidte, svarede han bekræftende, men med forbehold.

– De er ikke mere slidte end at de er klar til at spille mod OB på søndag, men derefter tror jeg da, at vi alle glæder os til ferie. Kampen mod OB betyder meget, for et godt resultat her kan bringe vores efterår op på et niveau, der kan betegnes som godkendt, sagde Peter Sørensen.

Kampen mod OB spilles søndag kl. 12.00 på EWII Park i Odense.

Be the first to comment

Leave a Reply