Julen i gang hos Bredsgaard

Julemanden var i aktion og juletræet blev pyntet af ”Valnødderne” (Aman, Alexander, Bjørk, David, Emil, Selina, Valdemar, Mathias og Lene) hos Bredsgaard A/S.

Julen er i gang hos Bredsgaard A/S i Kjellerup.

Onsdag den 29. november fik butiksassistent Elin Juulsgaard god hjælp, da husets store juletræ skulle pyntes. Ikke blot kom julemanden på besøg – helt som aftalt, men det samme gjorde børn også fra den lokale børnehave Satelitten i Kjellerup med gruppen ”Valnødderne”.

Børnene havde haft travlt med at fremstille det flotte julepynt, som de hængte på juletræet sammen med julemanden.

Træet blev pyntet og der blev danset om juletræet, mens børnene sammen med julemanden sang ” Nudet jul igen, og nudet jul igen, og julen varer li’ til påske. Nej det‘ ikke sandt, nej det‘ ikke sandt, for ind imellem kommer fasten” – bagefter blev der rigtigt hygget med børnene samt uddelt julegodteposer og gaver.

Julen er i gang hos Bredsgaard A/S i Kjellerup.

Onsdag den 29. november fik butiksassistent Elin Juulsgaard god hjælp, da husets store juletræ skulle pyntes. Ikke blot kom julemanden på besøg – helt som aftalt, men det samme gjorde børn også fra den lokale børnehave Satelitten i Kjellerup med gruppen ”Valnødderne”.

Børnene havde haft travlt med at fremstille det flotte julepynt, som de hængte på juletræet sammen med julemanden.

Træet blev pyntet og der blev danset om juletræet, mens børnene sammen med julemanden sang ” Nudet jul igen, og nudet jul igen, og julen varer li’ til påske. Nej det‘ ikke sandt, nej det‘ ikke sandt, for ind imellem kommer fasten” – bagefter blev der rigtigt hygget med børnene samt uddelt julegodteposer og gaver.

Be the first to comment

Leave a Reply