Stak af fra trafikuheld på Chr. 8s Vej

En 27-årig kvinde fra Viborg blev sent fredag aften ramt bagfra i sin bil af en anden bil, der efterfølgende bare stak af fra uheldet.

Kvinden holdt på Chr. 8s Vej for rødt lys i krydset ved Drewsensvej, da den 46-årige bragede op bag i hendes bil med så stor kraft, at hun blev skubbet ud i krydset.

Selvom han bare valgte at stikke af fra stedet, var det en smal sag for politiet at finde ham, for hans varebil tabte den forreste nummerplade ved sammenstødet.

En patrulje kørte derfor til hans hjem i Them og konfronterede ham med en sigtelse, og ifølge politiassistent Flemming Just fra Silkeborg Politi erkendte manden straks at det var ham, der sad bag rattet da uheldet skete.

Betjentene skønnede at manden var spirituspåvirket og foretog en alkotest. Den viste for meget, så foruden sigtelsen for at stikke af fra et uheld, blev den 46-årige også sigtet for spirituskørsel. Oven i det modtager manden en sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, da betjentene fandt skunk og hash i hans hjem.

En 27-årig kvinde fra Viborg blev sent fredag aften ramt bagfra i sin bil af en anden bil, der efterfølgende bare stak af fra uheldet.

Kvinden holdt på Chr. 8s Vej for rødt lys i krydset ved Drewsensvej, da den 46-årige bragede op bag i hendes bil med så stor kraft, at hun blev skubbet ud i krydset.

Selvom han bare valgte at stikke af fra stedet, var det en smal sag for politiet at finde ham, for hans varebil tabte den forreste nummerplade ved sammenstødet.

En patrulje kørte derfor til hans hjem i Them og konfronterede ham med en sigtelse, og ifølge politiassistent Flemming Just fra Silkeborg Politi erkendte manden straks at det var ham, der sad bag rattet da uheldet skete.

Betjentene skønnede at manden var spirituspåvirket og foretog en alkotest. Den viste for meget, så foruden sigtelsen for at stikke af fra et uheld, blev den 46-årige også sigtet for spirituskørsel. Oven i det modtager manden en sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, da betjentene fandt skunk og hash i hans hjem.

Be the first to comment

Leave a Reply