To sprit-trafikanter fanget

Hvis blodprøverne bekræfter politipatruljernes målinger, vil to mænd fra Silkeborg inden længe modtage en sigtelse for kørsel i spirituspåvirket tilstand.

Den ene er en 64-årig mand, der i går klokken 19.40 blev standset i sin bil på Sorringvej, og som blev bedt om at puste i alkometeret. Udslaget var så højt, at han blev anholdt og bragt til udtagelse af en blodprøve.

Ved et andet tilfælde kørte en 32-årig mand på knallert på Kjellerupvej ved Kjellerup, da han blev standset. Også han fik alkometeret til at give stort udslag, og også han blev derfor fragtet til udtagelse af blodprøve.

Hvis blodprøverne bekræfter politipatruljernes målinger, vil to mænd fra Silkeborg inden længe modtage en sigtelse for kørsel i spirituspåvirket tilstand.

Den ene er en 64-årig mand, der i går klokken 19.40 blev standset i sin bil på Sorringvej, og som blev bedt om at puste i alkometeret. Udslaget var så højt, at han blev anholdt og bragt til udtagelse af en blodprøve.

Ved et andet tilfælde kørte en 32-årig mand på knallert på Kjellerupvej ved Kjellerup, da han blev standset. Også han fik alkometeret til at give stort udslag, og også han blev derfor fragtet til udtagelse af blodprøve.

Be the first to comment

Leave a Reply