Sådan passer du dit hår i vintermånderne

Vintermånederne er især hårde ved håret, og det kræver derfor ekstra pleje til håret. Vinteren er hård og ubarmhjertig og her går det oftest ud over håret, der bliver påvirket af den klimatiske ændring. Undgå vinterskader og sæt ekstra fokus på plejen af håret med de rette produkter.

Ligesom med så mange andre ting, bliver håret påvirket af den klimatiske ændring, der oftest følger med vintermånederne. Håret bliver direkte udsat for kulden og det kræver, at man plejer håret ekstra godt, hvis man ikke ønsker tørt og trist hår hele vinteren. Du kan finde alle produkter til dit hår på hair247, der har et bredt sortiment af produkter, der er gode til dit vinter-triste hår.

3 gode råd til at holde dit hår sundt:

Hold hovedbunden sund

Hvis din hovedbund er sund, vil håret automatisk følge efter. Et af de vigtigste punkter i din hårrutine bør derfor være at have fokus på hovedbunden. Sørg for at hovedbunden får luft og masser hovedbunden, når du vasker håret. Her kan man med fordel bruge en ekstra god shampoo og balsam, der er fugtgivende og plejende. Det er vigtigt, at du ikke bruger for mange tunge produkter i håret henover vinteren, da det kan ødelægge dit hårs evne til at ånde. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at du ikke bruger shampoo for ofte. Det bedste ville være, hvis du kan bruge shampoo højest ved hver tredje hårvask også nøjes med en god balsam, når du går i bad.

 

Varmebeskyttelse til håret

Noget af det du aldrig må glemme er, at bruge varmebeskyttende produkter, hvis du ønsker at bruge varmeredskaber til håret som en føntørrer eller et glattejern. Når du bruger et varmebeskyttende produkt, så laver det en forsegling på hårstråene og danner et skjold mod varmen. Varmeskader er en af de hyppigste årsager til ødelagt hår og det kan godt betale sig at købe et godt produkt.

Varmebeskyttelse kan bruges til både vådt og tørt hår og skal bruges hver gang håret bliver udsat for et varmeredskab.

 

Tilfør glans til håret

Et smart trick er at tilføre håret mere glans om vinteren. Det er hårdt for håret at blive farvet, og om vinteren oplever man ofte at den naturlige glans i håret bliver mere mat. Den bedste løsning i stedet for at farve håret er, at man tilfører lidt ekstra glans til håret i stedet for at farve det på ny. Dette kan gøres med et lækkert hårprodukt med glans effekt. Når håret får glans endnu engang, så giver det et frisk udtryk.

Vintermånederne er især hårde ved håret, og det kræver derfor ekstra pleje til håret. Vinteren er hård og ubarmhjertig og her går det oftest ud over håret, der bliver påvirket af den klimatiske ændring. Undgå vinterskader og sæt ekstra fokus på plejen af håret med de rette produkter.

Ligesom med så mange andre ting, bliver håret påvirket af den klimatiske ændring, der oftest følger med vintermånederne. Håret bliver direkte udsat for kulden og det kræver, at man plejer håret ekstra godt, hvis man ikke ønsker tørt og trist hår hele vinteren. Du kan finde alle produkter til dit hår på hair247, der har et bredt sortiment af produkter, der er gode til dit vinter-triste hår.

3 gode råd til at holde dit hår sundt:

Hold hovedbunden sund

Hvis din hovedbund er sund, vil håret automatisk følge efter. Et af de vigtigste punkter i din hårrutine bør derfor være at have fokus på hovedbunden. Sørg for at hovedbunden får luft og masser hovedbunden, når du vasker håret. Her kan man med fordel bruge en ekstra god shampoo og balsam, der er fugtgivende og plejende. Det er vigtigt, at du ikke bruger for mange tunge produkter i håret henover vinteren, da det kan ødelægge dit hårs evne til at ånde. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at du ikke bruger shampoo for ofte. Det bedste ville være, hvis du kan bruge shampoo højest ved hver tredje hårvask også nøjes med en god balsam, når du går i bad.

 

Varmebeskyttelse til håret

Noget af det du aldrig må glemme er, at bruge varmebeskyttende produkter, hvis du ønsker at bruge varmeredskaber til håret som en føntørrer eller et glattejern. Når du bruger et varmebeskyttende produkt, så laver det en forsegling på hårstråene og danner et skjold mod varmen. Varmeskader er en af de hyppigste årsager til ødelagt hår og det kan godt betale sig at købe et godt produkt.

Varmebeskyttelse kan bruges til både vådt og tørt hår og skal bruges hver gang håret bliver udsat for et varmeredskab.

 

Tilfør glans til håret

Et smart trick er at tilføre håret mere glans om vinteren. Det er hårdt for håret at blive farvet, og om vinteren oplever man ofte at den naturlige glans i håret bliver mere mat. Den bedste løsning i stedet for at farve håret er, at man tilfører lidt ekstra glans til håret i stedet for at farve det på ny. Dette kan gøres med et lækkert hårprodukt med glans effekt. Når håret får glans endnu engang, så giver det et frisk udtryk.

Be the first to comment

Leave a Reply