Julestjerner på stribe i MCH Herning Kongrescenter

Fra midten af november er der rig mulighed for at komme i julestemning i MCH Herning Kongrescenter. Berømte stjerner som Sarah Brightman, Stig Rossen og Sissel Kyrkjebø lægger vejen forbi og sætter gang i julehyggen.

Herning og omegn bliver indhyllet i ultimativ julestemning, når MCH Herning Kongrescenter de kommende uger åbner dørene for tre store julekoncerter. Billetsalget er i fuld gang, og der er snart kun få billetter tilbage til julekoncerterne.

MCH’s juleprogram begynder med intet mindre end verdens bedst sælgende sopran, Sarah Brightman, der sætter julen i gang med sin nye juleturné Royal Christmas Gala 2017 “Pre-show”. Til koncerten søndag 19. november synger hun sammen med gruppen Gregorian og særligt udvalgte gæster en lang række traditionelle juleklassikere samt nogle af deres største hits gennem tiden. Det hele akkompagneres af et festligt sceneshow, flotte lyseffekter og et stort orkester.

Julestemningen fortsætter, når den folkekære Stig Rossen drager ud på sin traditionsrige juleturné. For 23. år i træk vender han tilbage til MCH Herning Kongrescenter den 29. november med en julekoncert fyldt med traditionelle og elskede sange fra både ind- og udland.

Tirsdag 12. december synger Sissel Kyrkjebø julen ind i selskab med et stjernehold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Julestemningen får lov at sænke sig over hele Norden, når hun præsenterer et bredt repertoire af fra de mere traditionelle julesalmer til soul- og gospelperler.

– Det er i år lykkedes os at få hele tre fantastiske kunstnere forbi Herning og sprede ægte julestemning. Det glæder os, at rigtig mange allerede har sikret sig plads til koncerterne, og vi glæder os til at høre, opleve og mærke julens indtog sammen med gæsterne og de tre stjerner, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Der er stadig få billetter tilbage til årets fantastiske juleoplevelser i MCH Herning Kongrescenter. Billetterne kan købes via mch.dk.

Fra midten af november er der rig mulighed for at komme i julestemning i MCH Herning Kongrescenter. Berømte stjerner som Sarah Brightman, Stig Rossen og Sissel Kyrkjebø lægger vejen forbi og sætter gang i julehyggen.

Herning og omegn bliver indhyllet i ultimativ julestemning, når MCH Herning Kongrescenter de kommende uger åbner dørene for tre store julekoncerter. Billetsalget er i fuld gang, og der er snart kun få billetter tilbage til julekoncerterne.

MCH’s juleprogram begynder med intet mindre end verdens bedst sælgende sopran, Sarah Brightman, der sætter julen i gang med sin nye juleturné Royal Christmas Gala 2017 “Pre-show”. Til koncerten søndag 19. november synger hun sammen med gruppen Gregorian og særligt udvalgte gæster en lang række traditionelle juleklassikere samt nogle af deres største hits gennem tiden. Det hele akkompagneres af et festligt sceneshow, flotte lyseffekter og et stort orkester.

Julestemningen fortsætter, når den folkekære Stig Rossen drager ud på sin traditionsrige juleturné. For 23. år i træk vender han tilbage til MCH Herning Kongrescenter den 29. november med en julekoncert fyldt med traditionelle og elskede sange fra både ind- og udland.

Tirsdag 12. december synger Sissel Kyrkjebø julen ind i selskab med et stjernehold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Julestemningen får lov at sænke sig over hele Norden, når hun præsenterer et bredt repertoire af fra de mere traditionelle julesalmer til soul- og gospelperler.

– Det er i år lykkedes os at få hele tre fantastiske kunstnere forbi Herning og sprede ægte julestemning. Det glæder os, at rigtig mange allerede har sikret sig plads til koncerterne, og vi glæder os til at høre, opleve og mærke julens indtog sammen med gæsterne og de tre stjerner, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Der er stadig få billetter tilbage til årets fantastiske juleoplevelser i MCH Herning Kongrescenter. Billetterne kan købes via mch.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply