Lidt fra politirapporten

Her er et par uddrag fra politiets døgnrapport.

Der er i weekenden begået et indbrud i en håndværkerbil, der holdt parkeret på Hjortevej i Ans. Fra fredag eftermiddag klokken 12 til mandag klokken 05 har nogen brudt bagdøren i bilen op, og der er stjålet forskelligt batteridrevet værktøj. Der er endnu ikke opgjort hvad der nøjagtigt er stjålet.

Der blev fredag aften begået et tyveri fra en personbil, der holdt parkeret på Ansvej. I perioden fra klokken 19.30 til 23 er en rude i bilen blevet knust, og tyven har stjålet en skoletaske indeholdende skolebøger, en Macbook Air bærbar computer og B&O høretelefoner.
Der er også stjålet en Puma sportstaske med fodboldtøj og fodboldstøvler.

En 28-årig mand fra Silkeborg får en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, efter at han blev visiteret af politiet på Langelinie i nat klokken 01.35. Betjentene fandt ham i besiddelse af 2.27 gram hash, som han erkendte var til eget forbrug. Det udløser en bøde.

Her er et par uddrag fra politiets døgnrapport.

Der er i weekenden begået et indbrud i en håndværkerbil, der holdt parkeret på Hjortevej i Ans. Fra fredag eftermiddag klokken 12 til mandag klokken 05 har nogen brudt bagdøren i bilen op, og der er stjålet forskelligt batteridrevet værktøj. Der er endnu ikke opgjort hvad der nøjagtigt er stjålet.

Der blev fredag aften begået et tyveri fra en personbil, der holdt parkeret på Ansvej. I perioden fra klokken 19.30 til 23 er en rude i bilen blevet knust, og tyven har stjålet en skoletaske indeholdende skolebøger, en Macbook Air bærbar computer og B&O høretelefoner.
Der er også stjålet en Puma sportstaske med fodboldtøj og fodboldstøvler.

En 28-årig mand fra Silkeborg får en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, efter at han blev visiteret af politiet på Langelinie i nat klokken 01.35. Betjentene fandt ham i besiddelse af 2.27 gram hash, som han erkendte var til eget forbrug. Det udløser en bøde.

Be the first to comment

Leave a Reply