Peter S.: Vi manglede respekt for omstændighederne

Tedy Car banner 2
Foto: Mikkel Breinholdt

Peter Sørensen var godt og grundigt træt af den måde, SIF kom ind i kampen på. Efter et kvarter stod det 2-0 efter to fejl i SIF-forsvaret.

En blød bane og en strid vind på langs gjorde lørdagens superligakamp i Helsingør til en typisk dansk efterårskamp. De omstændigheder havde SIF-spillerne ikke tilstrækkelig respekt for, konkluderede SIF-manager Peter Sørensen efter nederlaget til FC Helsingør.

– Vi går ikke ind til kampen med tilstrækkelig respekt for omstændighederne. Der er ingen grund til, at vi gør FC Helsingør gode. Som omstændighederne var i dag, er man nødt til at sparke bolden væk i stedet for at spille os ind i farlige situationer. Helsingør var bedst til at respektere omstændighederne fra start, og de første 15 minutter kom til at definere resten af kampen, sagde Peter Sørensen til pressen efter nederlaget.

Efterhånden som kampen skred frem, blev den mere lige, men SIF blev aldrig rigtigt farlige.

– Vi manglede kvalitet i spillet og i de afgørende situationer. Vi kommer til at spille mange kampe på baner som denne, og det kan ikke nytte at vi bruger det som undskyldning. Det er ikke gangbart. Græsbaner i Danmark og efteråret og i det tidlige forår kan være dårlige og svære at spille på. Det skal vi kunne indstille os efter, slog Peter Sørensen fast.

Peter Sørensen var godt og grundigt træt af den måde, SIF kom ind i kampen på. Efter et kvarter stod det 2-0 efter to fejl i SIF-forsvaret.

En blød bane og en strid vind på langs gjorde lørdagens superligakamp i Helsingør til en typisk dansk efterårskamp. De omstændigheder havde SIF-spillerne ikke tilstrækkelig respekt for, konkluderede SIF-manager Peter Sørensen efter nederlaget til FC Helsingør.

– Vi går ikke ind til kampen med tilstrækkelig respekt for omstændighederne. Der er ingen grund til, at vi gør FC Helsingør gode. Som omstændighederne var i dag, er man nødt til at sparke bolden væk i stedet for at spille os ind i farlige situationer. Helsingør var bedst til at respektere omstændighederne fra start, og de første 15 minutter kom til at definere resten af kampen, sagde Peter Sørensen til pressen efter nederlaget.

Efterhånden som kampen skred frem, blev den mere lige, men SIF blev aldrig rigtigt farlige.

– Vi manglede kvalitet i spillet og i de afgørende situationer. Vi kommer til at spille mange kampe på baner som denne, og det kan ikke nytte at vi bruger det som undskyldning. Det er ikke gangbart. Græsbaner i Danmark og efteråret og i det tidlige forår kan være dårlige og svære at spille på. Det skal vi kunne indstille os efter, slog Peter Sørensen fast.

Be the first to comment

Leave a Reply