Silkeborg Kommune forlænger Team Danmark samarbejdet

Team Danmark og Silkeborg Kommune forlænger samarbejdet om at styrke eliteidrætten og talentudviklingen i Silkeborg Kommune. I den nye aftale stilles der endnu mere skarpt på at støtte op om de unge idrætstalenter i overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse.

De seneste fire år har Team Danmark og Silkeborg Kommune samarbejdet om at styrke talentudviklingen af unge eliteidrætsudøvere i Silkeborg Kommune. Onsdag 18. oktober 2017 skrev begge parter under på at forlænge samarbejdet for en ny 4-årig periode.

 

Mere støtte i overgangen til ungdomsuddannelse

Samarbejdsaftalen mellem Team Danmark og Silkeborg Kommune vil fortsætte med at være forankret i eliteSilkeborg, som forener skole og eliteidræt lige fra 7. klasse og frem til, at studenterhuen er i hus.

I den nye aftale bliver der stillet endnu mere skarpt på at skabe gode rammer for de unge eliteidrætsudøvere i overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse, så de unge talenter kan fastholde deres udvikling helt op til seniorniveau. Blandt andet derfor har Silkeborg Kommune hævet støtten til eliteSilkeborg med 200.000 kr. –  fra 900.000 kr. til 1.1 mio. kr.

Borgmester Steen Vindum ser frem til fire nye år med et godt og givtigt samarbejde med Team Danmark og med de forskellige specialforbund.

– eliteSilkeborg er sammen med Team Danmark og idrætternes specialforbund lykkedes med at skabe et miljø omkring eliteklasserne på både Talent Team og på Eliteakademiet, som sikrer optimale rammer for vores bedste atleter. Jeg håber, at aftalen fortsat medvirker til at indfri det store potentiale, som mange af vores unge idrætsudøvere besidder, udtaler Steen Vindum.

 

Om eliteSilkeborg
eliteSilkeborg tager med den nye Team Danmark aftale næste skridt fra at være en sammenslutning af syv lokale idrætsklubber til at være en paraplyorganisation, der støtter alle klubber, der kan og vil arbejde med elite- og talentarbejde i Silkeborg Kommune. Der udpeges en ny bestyrelse for en 4-årig periode der, udover at arbejde med de prioriterede idrætsgrene, skal sørge for, at der i eliteSilkeborg implementeres de nye indsatsområder.

Team Danmark og Silkeborg Kommune forlænger samarbejdet om at styrke eliteidrætten og talentudviklingen i Silkeborg Kommune. I den nye aftale stilles der endnu mere skarpt på at støtte op om de unge idrætstalenter i overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse.

De seneste fire år har Team Danmark og Silkeborg Kommune samarbejdet om at styrke talentudviklingen af unge eliteidrætsudøvere i Silkeborg Kommune. Onsdag 18. oktober 2017 skrev begge parter under på at forlænge samarbejdet for en ny 4-årig periode.

 

Mere støtte i overgangen til ungdomsuddannelse

Samarbejdsaftalen mellem Team Danmark og Silkeborg Kommune vil fortsætte med at være forankret i eliteSilkeborg, som forener skole og eliteidræt lige fra 7. klasse og frem til, at studenterhuen er i hus.

I den nye aftale bliver der stillet endnu mere skarpt på at skabe gode rammer for de unge eliteidrætsudøvere i overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse, så de unge talenter kan fastholde deres udvikling helt op til seniorniveau. Blandt andet derfor har Silkeborg Kommune hævet støtten til eliteSilkeborg med 200.000 kr. –  fra 900.000 kr. til 1.1 mio. kr.

Borgmester Steen Vindum ser frem til fire nye år med et godt og givtigt samarbejde med Team Danmark og med de forskellige specialforbund.

– eliteSilkeborg er sammen med Team Danmark og idrætternes specialforbund lykkedes med at skabe et miljø omkring eliteklasserne på både Talent Team og på Eliteakademiet, som sikrer optimale rammer for vores bedste atleter. Jeg håber, at aftalen fortsat medvirker til at indfri det store potentiale, som mange af vores unge idrætsudøvere besidder, udtaler Steen Vindum.

 

Om eliteSilkeborg
eliteSilkeborg tager med den nye Team Danmark aftale næste skridt fra at være en sammenslutning af syv lokale idrætsklubber til at være en paraplyorganisation, der støtter alle klubber, der kan og vil arbejde med elite- og talentarbejde i Silkeborg Kommune. Der udpeges en ny bestyrelse for en 4-årig periode der, udover at arbejde med de prioriterede idrætsgrene, skal sørge for, at der i eliteSilkeborg implementeres de nye indsatsområder.

Be the first to comment

Leave a Reply