Tyveknægte fanget med hjælp fra borger

Takket være en årvågen borger i Sorring, blev to formodede dieseltyve i nat fanget og anholdt.

Borgeren ringede til politiet klokken 02.00 i nat og fortalte, at der gik to personer rundt med lommelygter ved nogle arbejdsskure i forbindelse med noget vejanlæg i Sorring.

En patrulje blev sendt til området, men da de nåede frem, var de mistænkelige personer forsvundet.

Imidlertid fandt politiet en varevogn parkeret i vejsiden i forbindelse med et andet vejbyggeri midt mellem Sorring og Voel. Bilen, der havde katastrofeblinket tændt, holdt tæt ved nogle entreprenørmaskiner, og ved nærmere eftersyn kunne betjentene konstatere, at den var fyldt med dunke med dieselolie.

To mænd blev anholdt og sigtet for tyveri af dieselolie. Det drejer sig om en 21-årig mand fra Kjellerup og en 19-årig mand fra Silkeborg. Mændene blev taget med på politistationen til en kort afhøring, men blev løsladt et par timer senere, sigtet for tyveri af 160 liter dieselolie. Desuden er de mistænkte for også at have stjålet fra vejbyggeriet i Sorring.

Takket være en årvågen borger i Sorring, blev to formodede dieseltyve i nat fanget og anholdt.

Borgeren ringede til politiet klokken 02.00 i nat og fortalte, at der gik to personer rundt med lommelygter ved nogle arbejdsskure i forbindelse med noget vejanlæg i Sorring.

En patrulje blev sendt til området, men da de nåede frem, var de mistænkelige personer forsvundet.

Imidlertid fandt politiet en varevogn parkeret i vejsiden i forbindelse med et andet vejbyggeri midt mellem Sorring og Voel. Bilen, der havde katastrofeblinket tændt, holdt tæt ved nogle entreprenørmaskiner, og ved nærmere eftersyn kunne betjentene konstatere, at den var fyldt med dunke med dieselolie.

To mænd blev anholdt og sigtet for tyveri af dieselolie. Det drejer sig om en 21-årig mand fra Kjellerup og en 19-årig mand fra Silkeborg. Mændene blev taget med på politistationen til en kort afhøring, men blev løsladt et par timer senere, sigtet for tyveri af 160 liter dieselolie. Desuden er de mistænkte for også at have stjålet fra vejbyggeriet i Sorring.

Be the first to comment

Leave a Reply