Lidt fra politirapporten

Politiet blev i går klokken 18.24 tilkaldt til Nørrevænget, hvor vidner havde set en mand opføre sig mistænkeligt. En patulje kom til stedet, og fandt en 42-årig mand fra Kjellerup i besiddelse af en køkkenkniv med et blad på 10 centimeter i jakkelommen. Han oplyste at det var til selvforsvar, men det er en overtrædelse af knivloven, og det bliver han sigtet for.

I nat mellem 01.12 og 01.25 blev der begået et indbrud i virksomheden Eworld på Georg Jensens Vej. En tyv er kommet ind via et vindue, og har åbnet et enkelt skab. Det er endnu ikke opgjort, om der er stjålet noget.

Der blev i sidste uge, i tidsrummet mellem torsdag klokken 17.15 og fredag klokken 05.00, begået indbrud på Sejs Skole. En rude blev knust med en brosten, og tyven har været rundt forskellige steder. Der er blandt andet stjålet to Verner Panton lamper, og gennemrodet et computerskab.

 

Politiet blev i går klokken 18.24 tilkaldt til Nørrevænget, hvor vidner havde set en mand opføre sig mistænkeligt. En patulje kom til stedet, og fandt en 42-årig mand fra Kjellerup i besiddelse af en køkkenkniv med et blad på 10 centimeter i jakkelommen. Han oplyste at det var til selvforsvar, men det er en overtrædelse af knivloven, og det bliver han sigtet for.

I nat mellem 01.12 og 01.25 blev der begået et indbrud i virksomheden Eworld på Georg Jensens Vej. En tyv er kommet ind via et vindue, og har åbnet et enkelt skab. Det er endnu ikke opgjort, om der er stjålet noget.

Der blev i sidste uge, i tidsrummet mellem torsdag klokken 17.15 og fredag klokken 05.00, begået indbrud på Sejs Skole. En rude blev knust med en brosten, og tyven har været rundt forskellige steder. Der er blandt andet stjålet to Verner Panton lamper, og gennemrodet et computerskab.

 

Be the first to comment

Leave a Reply