Voldsmænd anholdt i nattelivet

To mænd på 24 og 26 var midt på natten til lørdag kilde til en hel del tumult på et diskotek på Nygade, og politiet måtte tilkaldes da de to nægtede at forlade stedet. Den 26-årige var blevet så ophidset, at han slog en 38-årig dørmand 4-5 gange i ansiget med knytnæve.

Da politiet kom til stedet og ville anholde den 26-årige, satte han sig til modværge, så det bliver han sigtet for, sammen med sigtelsen for ballade på diskoteket og for vold mod dørmanden.

Den 24-årige mand sigtes efter restuarutionsloven for voldelig adfærd på værtshuset og for også at modsætte sig anholdelse. Desuden var det en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, at han råbte ukvemsord efter politiefolkene.

Den 38-årige dørmand, der blev udsat for vold, har blev kørt til skadestuen til kontrol, men han pådrog sig ifølge Silkeborg Politi kun småskrammer.

 

To mænd på 24 og 26 var midt på natten til lørdag kilde til en hel del tumult på et diskotek på Nygade, og politiet måtte tilkaldes da de to nægtede at forlade stedet. Den 26-årige var blevet så ophidset, at han slog en 38-årig dørmand 4-5 gange i ansiget med knytnæve.

Da politiet kom til stedet og ville anholde den 26-årige, satte han sig til modværge, så det bliver han sigtet for, sammen med sigtelsen for ballade på diskoteket og for vold mod dørmanden.

Den 24-årige mand sigtes efter restuarutionsloven for voldelig adfærd på værtshuset og for også at modsætte sig anholdelse. Desuden var det en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, at han råbte ukvemsord efter politiefolkene.

Den 38-årige dørmand, der blev udsat for vold, har blev kørt til skadestuen til kontrol, men han pådrog sig ifølge Silkeborg Politi kun småskrammer.

 

Be the first to comment

Leave a Reply