Bilist kørte galt og tog flugten

Foto: Rigspolitiet

Ejeren af en sølvgrå Hyundai kan imødese et opkald fra ordensmagten en af de nærmeste dage, efter at vedkommendes bil i går eftermidags blev fundet parkeret ved Arendalsvej med store skader på fronten.

Sidst på natten i går blev et elskab, et stakit, et metalhegn og en murstenssøjle på Ansvej nemlig påkørt af en bilist, som bare stak af fra uheldet.

På uheldsstedet har politiet imidlertid fundet rester af en grå Hyundai, blandt andet glasskår fra en knust venstre forlygte.

Da en borger om eftermiddagen ringede og fortalte om en Hyundai, der holdt på parkeringspladsen ved Gødvadhallen med forruden i passagersiden knust, en kæmpe bule i passasersiden, airbag i førersiden udløst, front og lygte knust og med rødt støv fra mursten, mener politiet at kunne lægge to og to sammen.

– Vi har ikke talt med bilens ejer endnu, så vi ved jo ikke om det er et rent og skært tilfælde, men vi har da kraftig mistanke om, at bilen og uheldet hører sammen, siger politikommissær John Toft fra politiet i Silkeborg. Han siger også, at bilen ejes af en person fra Lemvig, så der er også mulighed for at der er tale om en brugsstjålet bil.

Ved du noget i denne sag, kan du ringe til politiet og fortælle om det på 114.

 

Ejeren af en sølvgrå Hyundai kan imødese et opkald fra ordensmagten en af de nærmeste dage, efter at vedkommendes bil i går eftermidags blev fundet parkeret ved Arendalsvej med store skader på fronten.

Sidst på natten i går blev et elskab, et stakit, et metalhegn og en murstenssøjle på Ansvej nemlig påkørt af en bilist, som bare stak af fra uheldet.

På uheldsstedet har politiet imidlertid fundet rester af en grå Hyundai, blandt andet glasskår fra en knust venstre forlygte.

Da en borger om eftermiddagen ringede og fortalte om en Hyundai, der holdt på parkeringspladsen ved Gødvadhallen med forruden i passagersiden knust, en kæmpe bule i passasersiden, airbag i førersiden udløst, front og lygte knust og med rødt støv fra mursten, mener politiet at kunne lægge to og to sammen.

– Vi har ikke talt med bilens ejer endnu, så vi ved jo ikke om det er et rent og skært tilfælde, men vi har da kraftig mistanke om, at bilen og uheldet hører sammen, siger politikommissær John Toft fra politiet i Silkeborg. Han siger også, at bilen ejes af en person fra Lemvig, så der er også mulighed for at der er tale om en brugsstjålet bil.

Ved du noget i denne sag, kan du ringe til politiet og fortælle om det på 114.

 

Be the first to comment

Leave a Reply