Audi A4 beslaglagt af politiet

En 32-årig mand må vinke farvel til sin Audi A4 efter at han rutinemæssigt blev standset af politiet i går formiddags klokken 09.30.

Den 32-årige, der er fra Sabro, har nemlig ikke noget kørekort, og da det ikke er første gang at politiet har standset ham, fik det denne gang alvorlige konsekvenser.

Bilen er blevet beslaglagt med henblik på konfiskation og senere bortauktionering til fordel for statskassen. Desuden er den 32-årige sigtet for at køre rundt uden et gyldigt kørekort, hvilket normalt udløser en bøde.

Tyve minutter senere standsede patruljevognen en 22-årig mand på Aarhusbakken ved Silkeborg Sportscenter. Han blev sigtet efter at betjentene testede ham positiv for kokain og canabis, og efter at man fandt et gram hash i dørlommen på bilen.

En 32-årig mand må vinke farvel til sin Audi A4 efter at han rutinemæssigt blev standset af politiet i går formiddags klokken 09.30.

Den 32-årige, der er fra Sabro, har nemlig ikke noget kørekort, og da det ikke er første gang at politiet har standset ham, fik det denne gang alvorlige konsekvenser.

Bilen er blevet beslaglagt med henblik på konfiskation og senere bortauktionering til fordel for statskassen. Desuden er den 32-årige sigtet for at køre rundt uden et gyldigt kørekort, hvilket normalt udløser en bøde.

Tyve minutter senere standsede patruljevognen en 22-årig mand på Aarhusbakken ved Silkeborg Sportscenter. Han blev sigtet efter at betjentene testede ham positiv for kokain og canabis, og efter at man fandt et gram hash i dørlommen på bilen.

Be the first to comment

Leave a Reply