Lånte bilen ud og fik en bøde

Det er dyrt at lade personer, der ikke har kørekort, køre rundt i din bil.

Inden for det seneste døgn er to kvinder i vores område blevet sigtet for den forseelse, og de risikerer hver en bøde på 2.500 kroner.

I det ene tilfælde har en 46-årig kvinde overladt sit køretøj til en 37-årig mand, der endnu ikke har fået generhvervet kørekortet. Den 37-årige blev standset af en patrulje på Søgade kort før klokken 11 tirsdag formiddag. Han får en bøde for ikke at have kørekort, og yderligere en bøde fordi betjentene fandt to joints i hans besiddelse.

I det andet tilfælde er en mor sigtet for at overlade sin bil til sin 42-årige søn fra Silkeborg, der er frakendt retten til at køre bil. Den 42-årige mand, der ifølge politiet er godt kendt af ordensmagten i forvejen, blev standset klokken 11.30 på Borsonsvej i Balle.

I en anden sag sigtede politiet sidst på eftermiddagen en 81-årig mand fra Ans for spirituskørsel. Hun blev standset på Søgade i Ans By, og blæste alkometeret over den tilladte grænse.

Det er dyrt at lade personer, der ikke har kørekort, køre rundt i din bil.

Inden for det seneste døgn er to kvinder i vores område blevet sigtet for den forseelse, og de risikerer hver en bøde på 2.500 kroner.

I det ene tilfælde har en 46-årig kvinde overladt sit køretøj til en 37-årig mand, der endnu ikke har fået generhvervet kørekortet. Den 37-årige blev standset af en patrulje på Søgade kort før klokken 11 tirsdag formiddag. Han får en bøde for ikke at have kørekort, og yderligere en bøde fordi betjentene fandt to joints i hans besiddelse.

I det andet tilfælde er en mor sigtet for at overlade sin bil til sin 42-årige søn fra Silkeborg, der er frakendt retten til at køre bil. Den 42-årige mand, der ifølge politiet er godt kendt af ordensmagten i forvejen, blev standset klokken 11.30 på Borsonsvej i Balle.

I en anden sag sigtede politiet sidst på eftermiddagen en 81-årig mand fra Ans for spirituskørsel. Hun blev standset på Søgade i Ans By, og blæste alkometeret over den tilladte grænse.

Be the first to comment

Leave a Reply