Kom til audition på Folk og røvere i Kardemomme By

De tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan gør igen deres indtog i MCH Herning Kongrescenter. Foto: MCH/Tony Brøchner

Elsker du at stå på en scene, spille skuespil eller synge? MCH Musicals inviterer alle med teaterglæde til audition på Folk og røvere i Kardemomme By.

Søndag 8. oktober har alle med en skuespiller i maven, stor teaterglæde og lyst til at bruge vinterferien på at underholde glade børn mulighed for at prøve kræfter med sange og replikker til audition på MCH Musicals opsætning af Folk og røvere i Kardemomme By.

Tæppet til forestillingen går 10.-15. februar 2018 i MCH Herning Kongrescenter og i Aalborg Kongres & Kultur Center 18.-19. februar 2018. Men allerede nu er der audition til de mange roller. Der søges omkring 20 skuespillere og sangere, hvoraf to skal være børn i alderen 7-10 år.

– Der er er ingen krav om erfaring eller andre forudsætninger, man skal bare have lysten til at spille teater. Det er spilleglæden, der skal være den altoverskyggende grund til at møde op denne søndag, understreger Stina Tang Frandsen, projektleder i MCH Musicals, der ser frem til at hilse på de forhåbentlig mange teaterglade aspiranter.

Familiemusicalen Folk og røvere i Kardemomme By er den herlige fortælling om den hyggelige og fredelige Kardemomme By. De eneste, der spolerer freden, er de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan, som Politimester Bastian ikke tør arrestere, da de har en løve som kæledyr. Men en dag kommer de på dybt vand, da de røver den strikse Tante Sofie.

Audition på Folk og røvere i Kardemomme By finder sted søndag 8. oktober 2017 fra kl. 10 i MCH Herning Kongrescenter. Der vil både være sang- og replikprøve. Læs mere om tilmelding på mch.dk.

Elsker du at stå på en scene, spille skuespil eller synge? MCH Musicals inviterer alle med teaterglæde til audition på Folk og røvere i Kardemomme By.

Søndag 8. oktober har alle med en skuespiller i maven, stor teaterglæde og lyst til at bruge vinterferien på at underholde glade børn mulighed for at prøve kræfter med sange og replikker til audition på MCH Musicals opsætning af Folk og røvere i Kardemomme By.

Tæppet til forestillingen går 10.-15. februar 2018 i MCH Herning Kongrescenter og i Aalborg Kongres & Kultur Center 18.-19. februar 2018. Men allerede nu er der audition til de mange roller. Der søges omkring 20 skuespillere og sangere, hvoraf to skal være børn i alderen 7-10 år.

– Der er er ingen krav om erfaring eller andre forudsætninger, man skal bare have lysten til at spille teater. Det er spilleglæden, der skal være den altoverskyggende grund til at møde op denne søndag, understreger Stina Tang Frandsen, projektleder i MCH Musicals, der ser frem til at hilse på de forhåbentlig mange teaterglade aspiranter.

Familiemusicalen Folk og røvere i Kardemomme By er den herlige fortælling om den hyggelige og fredelige Kardemomme By. De eneste, der spolerer freden, er de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan, som Politimester Bastian ikke tør arrestere, da de har en løve som kæledyr. Men en dag kommer de på dybt vand, da de røver den strikse Tante Sofie.

Audition på Folk og røvere i Kardemomme By finder sted søndag 8. oktober 2017 fra kl. 10 i MCH Herning Kongrescenter. Der vil både være sang- og replikprøve. Læs mere om tilmelding på mch.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply