SIF’ere: Et meget hårdt nederlag

Der var en halvtrist stemningen dagen derpå på JYSK park efter 4-2 nederlaget til FC Nordsjælland. Måden nederlaget blev indkasseret på gjorde ekstra ondt på SIF-spillerne, som i kampens første 60 minutter ellers havde leveret noget af det bedste spil længe set.

– Det var et meget, meget hårdt nederlag, synes jeg. Specielt fordi vi var så gode som vi var i den første time. Så har vi ti minutter hvor vi ophører med alt, hvad der hedder aftaler. Så scorer de bare fire mål på de ti minutter der, lyd det lettere nedtrykt fra SIFs keeper, Thomas Nørgaard.

En af dem, der havde leveret en god kamp i den første time var midtbanespilleren Casper Sloth, som bidrog med en assist til 2-0 scoringen i kampen.

– Man skal huske at tage det positive med, selvom man i går og i dag selvfølgelig står og synes at det hele er røv og nøgler. Så har vi selvfølgelig lidt tid endnu til næste kamp, hvor vi kan nå at kigge tilbage, og se nogle af de gode ting, som vi skal tage med, fortalte Sloth efter dagens træning på JYSK park.

Se hele indslaget med de to SIF’ere her.

Der var en halvtrist stemningen dagen derpå på JYSK park efter 4-2 nederlaget til FC Nordsjælland. Måden nederlaget blev indkasseret på gjorde ekstra ondt på SIF-spillerne, som i kampens første 60 minutter ellers havde leveret noget af det bedste spil længe set.

– Det var et meget, meget hårdt nederlag, synes jeg. Specielt fordi vi var så gode som vi var i den første time. Så har vi ti minutter hvor vi ophører med alt, hvad der hedder aftaler. Så scorer de bare fire mål på de ti minutter der, lyd det lettere nedtrykt fra SIFs keeper, Thomas Nørgaard.

En af dem, der havde leveret en god kamp i den første time var midtbanespilleren Casper Sloth, som bidrog med en assist til 2-0 scoringen i kampen.

– Man skal huske at tage det positive med, selvom man i går og i dag selvfølgelig står og synes at det hele er røv og nøgler. Så har vi selvfølgelig lidt tid endnu til næste kamp, hvor vi kan nå at kigge tilbage, og se nogle af de gode ting, som vi skal tage med, fortalte Sloth efter dagens træning på JYSK park.

Se hele indslaget med de to SIF’ere her.

Be the first to comment

Leave a Reply