Blandede følelser hos Peter S.

På den ene side var han stolt af sit hold, Peter Sørensen. Den første time var fremragende. På den anden var han frustreret, for 10 minutter og fire mål imod ødelagde helhedsindtrykket, da SIF søndag tabte 2-4 til FC Nordsjælland på JYSK park.

2-0 føringer SIF plejer at give sejr. Faktisk har SIF aldrig tabt en kamp i Superligaens historie efter at have været foran 2-0. Indtil søndag den 1. oktober, altså. På 10 minutter, fra det 59. til det 69. minut scorede FC Nordsjælland fire gange, og selv om SIF kom tilbage og overtog initiativet, var det for sent. Kampen var tabt.

– Jeg anerkender, at vi spiller mod et hold, der er rigtig godt, når det får tid og plads. Men det burde vi have forhindret, og det frustrerer mig, at vi ikke gjorde det. Men det er jo en del af spillet, at man slår til, når chancen byder sig, og det gjorde Nordsjælland, sagde Peter Sørensen til de pressefolk, der var mødt frem til middagsfodbold i Silkeborg.

– Samtidig er jeg stolt over det, vi viste i de første 60 minutter. Vi var FC Nordsjælland overlegne i alle faser, både med og uden bold, og vi dominerede og overmatchede et hold på en række af de parametre, de plejer at være bedst på. Derfor er skuffelsen over at vi mister initiativet og lukker dem ind i kampen også stor, fortsatte Peter Sørensen, der inden kampen overfor SIF’s sponsorer i Eniig Loungen havde forudset en målrig kamp. Den forudsigelse holdt stik,

– Det var jo overordnet betragtet en fantastisk fodboldkamp, men fire mål imod var for voldsomt. Også i lyset af at vi for en uge siden lukkede fire mål ind mod FC København. Det kan vi ikke være tilfredse med. Men den første time skal spillerne være stolte af, opsummerede Peter Sørensen.

På den ene side var han stolt af sit hold, Peter Sørensen. Den første time var fremragende. På den anden var han frustreret, for 10 minutter og fire mål imod ødelagde helhedsindtrykket, da SIF søndag tabte 2-4 til FC Nordsjælland på JYSK park.

2-0 føringer SIF plejer at give sejr. Faktisk har SIF aldrig tabt en kamp i Superligaens historie efter at have været foran 2-0. Indtil søndag den 1. oktober, altså. På 10 minutter, fra det 59. til det 69. minut scorede FC Nordsjælland fire gange, og selv om SIF kom tilbage og overtog initiativet, var det for sent. Kampen var tabt.

– Jeg anerkender, at vi spiller mod et hold, der er rigtig godt, når det får tid og plads. Men det burde vi have forhindret, og det frustrerer mig, at vi ikke gjorde det. Men det er jo en del af spillet, at man slår til, når chancen byder sig, og det gjorde Nordsjælland, sagde Peter Sørensen til de pressefolk, der var mødt frem til middagsfodbold i Silkeborg.

– Samtidig er jeg stolt over det, vi viste i de første 60 minutter. Vi var FC Nordsjælland overlegne i alle faser, både med og uden bold, og vi dominerede og overmatchede et hold på en række af de parametre, de plejer at være bedst på. Derfor er skuffelsen over at vi mister initiativet og lukker dem ind i kampen også stor, fortsatte Peter Sørensen, der inden kampen overfor SIF’s sponsorer i Eniig Loungen havde forudset en målrig kamp. Den forudsigelse holdt stik,

– Det var jo overordnet betragtet en fantastisk fodboldkamp, men fire mål imod var for voldsomt. Også i lyset af at vi for en uge siden lukkede fire mål ind mod FC København. Det kan vi ikke være tilfredse med. Men den første time skal spillerne være stolte af, opsummerede Peter Sørensen.

Be the first to comment

Leave a Reply