Skhirtladze er tilbage på landsholdet

SIF’s georgiske offensiv-es, Davit Skhirtladze, er udtaget til det georgiske landshold, der møder Wales og Serbien i oktober.

Efter næsten et års fravær er Davit Skhirtladze tilbage på det georgiske A-landshold. Han er udtaget til sit hjemlands VM-kvalifikationskampe mod Wales og Serbien, der spilles henholdsvis 6. og 9. oktober. Første opgave er mod Wales hjemme i Tbilisi fredag 6. oktober kl. 20.00, hvorefter Skhirtladze og Co. rejser til Beograd og møder Serbien mandag 9. oktober kl. 20.45.

Davit Skhirtladze var senest i national tjeneste 12. november i fjor, da han fik de sidste 10 minutter af 1-1 opgøret mod Moldova.

Georgien har inden de sidste to kampe i kvalifikationsgruppe D udspillet sin rolle, placeret næstsidst med fem point. Serbien fører med 18 point og ligner en gruppevinder. Wales med 14 point og Irland med 13 skal kæmpe om andenpladsen og play-off kamp mod en af de andre gruppe-toere.

Davit Skhirtladze rejser til mandag, dagen efter SIF’s kamp mod FC Nordsjælland, og er tilbage på Søholt igen den 10. oktober.

SIF’s georgiske offensiv-es, Davit Skhirtladze, er udtaget til det georgiske landshold, der møder Wales og Serbien i oktober.

Efter næsten et års fravær er Davit Skhirtladze tilbage på det georgiske A-landshold. Han er udtaget til sit hjemlands VM-kvalifikationskampe mod Wales og Serbien, der spilles henholdsvis 6. og 9. oktober. Første opgave er mod Wales hjemme i Tbilisi fredag 6. oktober kl. 20.00, hvorefter Skhirtladze og Co. rejser til Beograd og møder Serbien mandag 9. oktober kl. 20.45.

Davit Skhirtladze var senest i national tjeneste 12. november i fjor, da han fik de sidste 10 minutter af 1-1 opgøret mod Moldova.

Georgien har inden de sidste to kampe i kvalifikationsgruppe D udspillet sin rolle, placeret næstsidst med fem point. Serbien fører med 18 point og ligner en gruppevinder. Wales med 14 point og Irland med 13 skal kæmpe om andenpladsen og play-off kamp mod en af de andre gruppe-toere.

Davit Skhirtladze rejser til mandag, dagen efter SIF’s kamp mod FC Nordsjælland, og er tilbage på Søholt igen den 10. oktober.

Be the first to comment

Leave a Reply