Verdensberømt sopran gæster Herning på juleturné

Publikum kan glæde sig til 19. november, hvor verdens bedst sælgende sopran, Sarah Brightman, drager på en ny juleturné og lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter sammen med særligt udvalgte gæster i forbindelse med showet Royal Christmas Gala 2017 “Pre-Show”.

Der bliver skruet op for julestemningen, når Royal Christmas Gala kan opleves på scenen i MCH Herning Kongrescenter til november. På aftenen inviterer koncertens hovedperson, Sarah Brightman, på en rejse tilbage i tiden med alle de traditionelle juleklassikere samt egne hits i selskab med gruppen GREGORIAN og særligt udvalgte gæster fra den internationale scene. Publikum kan se frem til at nyde tonerne fra en af tidens mest berømte stemmer omgivet af et festligt sceneshow med flotte lyseffekter og et stort orkester og band.

En af verdens mest prominente kunstnere

Gennem 30 år har Sarah Brightmans stemme imponeret fans i verdens teatre, arenaer og stadioner. Globalt har Sarah solgt over 32 millioner albums og er blevet tildelt over 180 guld/platin awards i over 40 lande. Sammen med den verdensberømte tenor Andrea Bocelli optrådte Sarah med det internationale hit “Time to Say Goodbye”, og derudover er Sarah den eneste artist, der nogensinde er blevet inviteret til at synge temasangen til De Olympiske Lege med over syv milliarder seere ikke bare én – men hele to gange.

Foruden Sarah Brightmans prangende internationale karriere var hun inspirationen bag Christine Daaé – hovedkarakteren til verdens mest succesfulde musical gennem tiden “Phantom of the Opera”. Sarah indtog selv rollen i den første opsætning af Andrew Lloyd Webbers berømte musical i 1986.

Royal Christmas Gala 2017 “Pre-Show” kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 19. november 2017. Billetter kan købes via mch.dk.

Publikum kan glæde sig til 19. november, hvor verdens bedst sælgende sopran, Sarah Brightman, drager på en ny juleturné og lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter sammen med særligt udvalgte gæster i forbindelse med showet Royal Christmas Gala 2017 “Pre-Show”.

Der bliver skruet op for julestemningen, når Royal Christmas Gala kan opleves på scenen i MCH Herning Kongrescenter til november. På aftenen inviterer koncertens hovedperson, Sarah Brightman, på en rejse tilbage i tiden med alle de traditionelle juleklassikere samt egne hits i selskab med gruppen GREGORIAN og særligt udvalgte gæster fra den internationale scene. Publikum kan se frem til at nyde tonerne fra en af tidens mest berømte stemmer omgivet af et festligt sceneshow med flotte lyseffekter og et stort orkester og band.

En af verdens mest prominente kunstnere

Gennem 30 år har Sarah Brightmans stemme imponeret fans i verdens teatre, arenaer og stadioner. Globalt har Sarah solgt over 32 millioner albums og er blevet tildelt over 180 guld/platin awards i over 40 lande. Sammen med den verdensberømte tenor Andrea Bocelli optrådte Sarah med det internationale hit “Time to Say Goodbye”, og derudover er Sarah den eneste artist, der nogensinde er blevet inviteret til at synge temasangen til De Olympiske Lege med over syv milliarder seere ikke bare én – men hele to gange.

Foruden Sarah Brightmans prangende internationale karriere var hun inspirationen bag Christine Daaé – hovedkarakteren til verdens mest succesfulde musical gennem tiden “Phantom of the Opera”. Sarah indtog selv rollen i den første opsætning af Andrew Lloyd Webbers berømte musical i 1986.

Royal Christmas Gala 2017 “Pre-Show” kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 19. november 2017. Billetter kan købes via mch.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply