Sprit billist skyld i alvorlig trafikulykke

Foto: Mikkel Breinholdt

55-årig mand fra Silkeborg kørte ud for en ubetinget vigepligt og påkørte to biler hvor en person afgik ved døden.

Omkring klokken 14. Lørdag skete der et alvorligt færdselsuheld på Sørkelvej mellem Resenbro og Kongensbro. Her kørte en 55-årig mand fra Silkeborg ud for en ubetinget vigepligt og ramte to personbiler. En passagere i den ene af de to biler afgik ved døden. En 83-årig mand fra lokalområdet. Den 55-årige er anholdt og sigtet for spiritus kørsel. Vejen var spærret i flere timer da en bilinspektør skulle klarlægge ulykken nærmere, og er først her sidst på eftermiddagen blevet åbnet igen.

55-årig mand fra Silkeborg kørte ud for en ubetinget vigepligt og påkørte to biler hvor en person afgik ved døden.

Omkring klokken 14. Lørdag skete der et alvorligt færdselsuheld på Sørkelvej mellem Resenbro og Kongensbro. Her kørte en 55-årig mand fra Silkeborg ud for en ubetinget vigepligt og ramte to personbiler. En passagere i den ene af de to biler afgik ved døden. En 83-årig mand fra lokalområdet. Den 55-årige er anholdt og sigtet for spiritus kørsel. Vejen var spærret i flere timer da en bilinspektør skulle klarlægge ulykken nærmere, og er først her sidst på eftermiddagen blevet åbnet igen.

Be the first to comment

Leave a Reply