SIF’ere igen udtaget til U19-landsholdet

Foto: Mikkel Breinholdt

Både Jeppe Okkels og Magnus Mattsson har fået genvalg til U19-landsholdet.

U19-landstræner Henrik Clausen har udtaget sin trup til de to kommende testkampe mod Rumænien d. 5/10 og 8/10. Begge kampe bliver spillet på dansk grund og får deltagelse igen deltagelse af to SIF’ere.

Jeppe Okkels står foran sin 28. ungdomslandskamp, mens Magnus Mattsson er mere ny i DBU-regi. Midtbanetalentet kan få sin tredje kamp for det danske ungdomslandshold, som i år har fået øjnene op for Mattssons kvaliteter.

Begge spillere var udtaget til den seneste samling, hvor holdet i Norge besejrede Sverige med 4-2.

Kampen d. 5/10 spilles i Tingbjerg Idrætspark kl. 18.00, mens opgøret d. 8/10 spilles på Østerbro Stadion kl. 14.30.

Både Jeppe Okkels og Magnus Mattsson har fået genvalg til U19-landsholdet.

U19-landstræner Henrik Clausen har udtaget sin trup til de to kommende testkampe mod Rumænien d. 5/10 og 8/10. Begge kampe bliver spillet på dansk grund og får deltagelse igen deltagelse af to SIF’ere.

Jeppe Okkels står foran sin 28. ungdomslandskamp, mens Magnus Mattsson er mere ny i DBU-regi. Midtbanetalentet kan få sin tredje kamp for det danske ungdomslandshold, som i år har fået øjnene op for Mattssons kvaliteter.

Begge spillere var udtaget til den seneste samling, hvor holdet i Norge besejrede Sverige med 4-2.

Kampen d. 5/10 spilles i Tingbjerg Idrætspark kl. 18.00, mens opgøret d. 8/10 spilles på Østerbro Stadion kl. 14.30.

Be the first to comment

Leave a Reply