Politiet efterlyser kvinde i forbindelse med tricktyverier i Silkeborg og Herning

Dette skete også den 4. september 2017 i Silkeborg, hvor en 80-årig kvinde havde handlet i Apoteket i Vestergade, og herunder havde en person formentlig kunnet aflure hendes indtastning af pin-kode. Kort efter blev hun ved et busstop omringet af to unge udenlandske kvinder, der skubbede til hende.

Dette skete også den 4. september 2017 i Silkeborg, hvor en 80-årig kvinde havde handlet i Apoteket i Vestergade, og herunder havde en person formentlig kunnet aflure hendes indtastning af pin-kode. Kort efter blev hun ved et busstop omringet af to unge udenlandske kvinder, der skubbede til hende. Senere erfarede hun, at hendes dankort var stjålet, og at der var hævet penge flere gange på kortet.

Der offentliggøres hermed foto af den unge kvinde, der benytter kortet, og samme kvinde har også samme dag hævet på et kort, der blev stjålet i Føtex, Bredgade i Herning under tilsvarende omstændigheder.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der genkender kvinden. Informationer i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.

Dette skete også den 4. september 2017 i Silkeborg, hvor en 80-årig kvinde havde handlet i Apoteket i Vestergade, og herunder havde en person formentlig kunnet aflure hendes indtastning af pin-kode. Kort efter blev hun ved et busstop omringet af to unge udenlandske kvinder, der skubbede til hende.

Dette skete også den 4. september 2017 i Silkeborg, hvor en 80-årig kvinde havde handlet i Apoteket i Vestergade, og herunder havde en person formentlig kunnet aflure hendes indtastning af pin-kode. Kort efter blev hun ved et busstop omringet af to unge udenlandske kvinder, der skubbede til hende. Senere erfarede hun, at hendes dankort var stjålet, og at der var hævet penge flere gange på kortet.

Der offentliggøres hermed foto af den unge kvinde, der benytter kortet, og samme kvinde har også samme dag hævet på et kort, der blev stjålet i Føtex, Bredgade i Herning under tilsvarende omstændigheder.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der genkender kvinden. Informationer i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.

Be the first to comment

Leave a Reply