SIF-trup klar til pokalkamp mod Kjellerup

Peter Sørensen har sin trup klar til tirsdagens pokalkamp mod Kjellerup. Flere spiller får pause.

Efter at SIF-truppen i transfervinduet blev tilført nye spillere, har Peter Sørensen en forholdsvis bred trup at vælge fra til hver kamp. Det betyder, at SIF-manageren har valgt at give pause til flere af starterne fra fredagens 1-0 sejr over OB, når SIF tirsdag på JYSK park møder 2. divisionsnaboerne fra Kjellerup i 2. runde af DBU Pokalen.

Ud over Peter Friis Jensen, der mandag vendte tilbage i træning efter sin skadespause, har Peter Sørensen valgt at se bort fra Gregor Sikosek, Marc Rochester, Dennis Flinta, Ibrahim Moro og Jens Martin Gammelby ud over de to langtidsskadede spillere, Alex og Gustav Dahl.

Det betyder, at truppen har fået følgende udseende til morgendagens kamp, der fløjtes igang kl 19.00 på JYSK park.

1. Thomas Nørgaard
2. Sammy Skytte
4. Simon Jakobsen
5. Mikkel Cramer
7. Stephan Petersen
8. Davit Skhirtladze
9. Gustaf Nilsson
13. Mikkel Vendelbo
17. Casper Sloth
20. Magnus Mattsson
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Jeppe Okkels
24. Jeppe Gertsen
26. Mate Vatsadze
28. Tobias Salquist
29. Robert Skov
30. Oscar Hedvall

Peter Sørensen har sin trup klar til tirsdagens pokalkamp mod Kjellerup. Flere spiller får pause.

Efter at SIF-truppen i transfervinduet blev tilført nye spillere, har Peter Sørensen en forholdsvis bred trup at vælge fra til hver kamp. Det betyder, at SIF-manageren har valgt at give pause til flere af starterne fra fredagens 1-0 sejr over OB, når SIF tirsdag på JYSK park møder 2. divisionsnaboerne fra Kjellerup i 2. runde af DBU Pokalen.

Ud over Peter Friis Jensen, der mandag vendte tilbage i træning efter sin skadespause, har Peter Sørensen valgt at se bort fra Gregor Sikosek, Marc Rochester, Dennis Flinta, Ibrahim Moro og Jens Martin Gammelby ud over de to langtidsskadede spillere, Alex og Gustav Dahl.

Det betyder, at truppen har fået følgende udseende til morgendagens kamp, der fløjtes igang kl 19.00 på JYSK park.

1. Thomas Nørgaard
2. Sammy Skytte
4. Simon Jakobsen
5. Mikkel Cramer
7. Stephan Petersen
8. Davit Skhirtladze
9. Gustaf Nilsson
13. Mikkel Vendelbo
17. Casper Sloth
20. Magnus Mattsson
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Jeppe Okkels
24. Jeppe Gertsen
26. Mate Vatsadze
28. Tobias Salquist
29. Robert Skov
30. Oscar Hedvall

Be the first to comment

Leave a Reply