Skulpturskabelse live

Oplev et uhøjtideligt møde mellem to kunstarter, når eksperimentet Castles in the Air kommer til KunstCentret Silkeborg Bad tirsdag den 19. sept. 2017 kl. 19.

Har du nogensinde overvejet hvordan et værk opstår, hvordan ideen til et kunstværk dukker op og får form? Publikum kommer med helt ind i maskinrummet når billedkunstner Louise Hindsgavl på stedet og i porcelænsler skaber en skulptur i med- og modspil med musik.

Også musikken skabes i processen. Kunstnerne sætter det absurde og det barokke i højsædet, og også publikum input får indflydelse på processen og skabelsen af musik og skulptur. Derfor bliver hver aften også unik.

 

Medvirkende:

Thomas Agergaard (Saxofon, fløjte, percussion):

Arbejder i grænseområdet mellem improvisation og komposition. har spillet samen med at hav af dygtige musikere. Han har skabt musik til adskillige koncerter, teaterstykker, film og udstillinger. Er tildelt Statens Kunstfonds 3-årige arbejdsstipendium og har opnået international anerkendelse.

Randi Pontoppidan (vokal og elektronik):

Pontoppidans repertoire er fyldt med overraskelser og spænder usædvanligt vidt: fra pygmæsang over opera til ny kompositionsmusik opført i verden største koncertsale som Carnegie Hall, Royal Albert Hall, mfl. Hun er en pioner indenfor brugen af elektronik og er en af de førende på dette felt.

Simon Toldam (klaver, keybords, elektronik):

Toldam er en af Skandinavien mest toneangivende og spændende avantgardemusikere. Han er kendt for sit eksperimenterende og improviserende kompositionsarbejde, og har modtaget adskillige priser og nomineringer, heriblandt fire jazzgrammyer, og er tildelt statens Kunstfonds 3-årige arbejdsstipendium.

Louise Hindsgavl (skulptur):

Hindsgavl er i den absolutte front indenfor porcelæn. Det er ikke kun i Norden Louise Hindsgavl følges, og hende arbejde har en hastigt voksende international bevågenhed. Hedes fantastiske univers er på én gang gribende smukt og parret med vor tids menneskelige, politiske og miljømæssige udfordringer.

 

Arrangementet varer 1½ time.

Pris: 120 kr. / Silkeborg Bad Venner 90 kr.

Oplev et uhøjtideligt møde mellem to kunstarter, når eksperimentet Castles in the Air kommer til KunstCentret Silkeborg Bad tirsdag den 19. sept. 2017 kl. 19.

Har du nogensinde overvejet hvordan et værk opstår, hvordan ideen til et kunstværk dukker op og får form? Publikum kommer med helt ind i maskinrummet når billedkunstner Louise Hindsgavl på stedet og i porcelænsler skaber en skulptur i med- og modspil med musik.

Også musikken skabes i processen. Kunstnerne sætter det absurde og det barokke i højsædet, og også publikum input får indflydelse på processen og skabelsen af musik og skulptur. Derfor bliver hver aften også unik.

 

Medvirkende:

Thomas Agergaard (Saxofon, fløjte, percussion):

Arbejder i grænseområdet mellem improvisation og komposition. har spillet samen med at hav af dygtige musikere. Han har skabt musik til adskillige koncerter, teaterstykker, film og udstillinger. Er tildelt Statens Kunstfonds 3-årige arbejdsstipendium og har opnået international anerkendelse.

Randi Pontoppidan (vokal og elektronik):

Pontoppidans repertoire er fyldt med overraskelser og spænder usædvanligt vidt: fra pygmæsang over opera til ny kompositionsmusik opført i verden største koncertsale som Carnegie Hall, Royal Albert Hall, mfl. Hun er en pioner indenfor brugen af elektronik og er en af de førende på dette felt.

Simon Toldam (klaver, keybords, elektronik):

Toldam er en af Skandinavien mest toneangivende og spændende avantgardemusikere. Han er kendt for sit eksperimenterende og improviserende kompositionsarbejde, og har modtaget adskillige priser og nomineringer, heriblandt fire jazzgrammyer, og er tildelt statens Kunstfonds 3-årige arbejdsstipendium.

Louise Hindsgavl (skulptur):

Hindsgavl er i den absolutte front indenfor porcelæn. Det er ikke kun i Norden Louise Hindsgavl følges, og hende arbejde har en hastigt voksende international bevågenhed. Hedes fantastiske univers er på én gang gribende smukt og parret med vor tids menneskelige, politiske og miljømæssige udfordringer.

 

Arrangementet varer 1½ time.

Pris: 120 kr. / Silkeborg Bad Venner 90 kr.

Be the first to comment

Leave a Reply