Pokalbraget KIF – SIF er blevet aflyst p.g.a. vejret

Stadionbanen på Bjerget i Kjellerup stod under vand onsdag eftermiddag. Derfor måtte pokalkampen mellem Kjellerup og SIF udsættes, og det ærgrer SIF.

Vejrguderne er ingen herre over, og den massive regn onsdag eftermiddag gjorde det umuligt at gennemføre pokalkampen mellem Kjellerup og SIF på Bjerget. En time før kickoff besluttede dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen at aflyse.

Der var dog stadig en mulighed for at gennemføre kampen onsdag, men det krævede en flytning til JYSK park i Silkeborg. I SIF ville man gerne have haft den løsning, men Kjellerup sagde nej tak. 2. divisionsklubben ønsker at spille kampen på sin egen hjemmebane på et senere tidspunkt, og da de to involverede klubber ikke var enige, kunne flytningen ikke blive aktuel.

– Jeg ærgrer mig over, at Kjellerup ikke var med på den løsning, vi tilbød dem. Vi ville gerne have lånt JYSK park ud til opgøret kvit og frit, men vi respekterer selvfølgelig Kjellerups beslutning. Den er de i deres gode ret til at træffe. Nu bliver vi lidt presset på terminerne, men det må vi jo løse. Kampen kan tidligst gennemføres om to uger, da vi har kamp både mandag og fredag i Alka Superligaen i næste uge, siger SIF’s administrerende direktør, Kent Madsen, der var med til kampen i Kjellerup og var aktiv i bestræbelserne på at løse tingene, så kampen kunne gennemføres onsdag. Det lykkedes altså ikke.

Nyt spilletidspunkt bliver offentliggjort, så snart det ligger klar. Det ligger fast, at vinderen af Kjellerup-SIF møder Hellerup IK i trejde runde. HIK vandt tirsdag aften 2-1 sin andenrundekamp over Fredensborg med 2-1.

Stadionbanen på Bjerget i Kjellerup stod under vand onsdag eftermiddag. Derfor måtte pokalkampen mellem Kjellerup og SIF udsættes, og det ærgrer SIF.

Vejrguderne er ingen herre over, og den massive regn onsdag eftermiddag gjorde det umuligt at gennemføre pokalkampen mellem Kjellerup og SIF på Bjerget. En time før kickoff besluttede dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen at aflyse.

Der var dog stadig en mulighed for at gennemføre kampen onsdag, men det krævede en flytning til JYSK park i Silkeborg. I SIF ville man gerne have haft den løsning, men Kjellerup sagde nej tak. 2. divisionsklubben ønsker at spille kampen på sin egen hjemmebane på et senere tidspunkt, og da de to involverede klubber ikke var enige, kunne flytningen ikke blive aktuel.

– Jeg ærgrer mig over, at Kjellerup ikke var med på den løsning, vi tilbød dem. Vi ville gerne have lånt JYSK park ud til opgøret kvit og frit, men vi respekterer selvfølgelig Kjellerups beslutning. Den er de i deres gode ret til at træffe. Nu bliver vi lidt presset på terminerne, men det må vi jo løse. Kampen kan tidligst gennemføres om to uger, da vi har kamp både mandag og fredag i Alka Superligaen i næste uge, siger SIF’s administrerende direktør, Kent Madsen, der var med til kampen i Kjellerup og var aktiv i bestræbelserne på at løse tingene, så kampen kunne gennemføres onsdag. Det lykkedes altså ikke.

Nyt spilletidspunkt bliver offentliggjort, så snart det ligger klar. Det ligger fast, at vinderen af Kjellerup-SIF møder Hellerup IK i trejde runde. HIK vandt tirsdag aften 2-1 sin andenrundekamp over Fredensborg med 2-1.

Be the first to comment

Leave a Reply