En rød løber for Asta Nielsen

Der er lagt op til en spændende aften, når Eva Tinds portrætfilm om skuespillerinden Asta Nielsen ”En rød løber for Asta Nielsen” ruller over lærredet. Hvordan tegner man et godt portræt af en for længst afdød person? Hvordan kommer man hele vejen rundt om hvem hun var og omkring hendes professionelle karriere? Det er nogen af de spørgsmål, man kan stille sig selv.

Denne aften er der mulighed for at få nogle bud på svarene, idet kunstneren og filminstruktøren Eva Tind (f. 1974), der står bag filmen, kommer og introducerer projektet.

Eva Tind er født i Korea og vokset op i Låsby i Østjylland, hun bor i dag i København, hvor hun er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi med bl.a. tvær-disciplinære udtryk som fokusområde. Hun har allerede modtaget adskillige priser og støtte til sit arbejde, bl.a. Klaus Rifbjergs Debutantpris for Digtere og flere legater fra Statens Kunstfond.

 

Filmforevisning
Sted: MOSAIKKEN i Kjellerup 14. september kl. 19.00

Arrangeret af Silkeborg Bibliotekerne som en del af FACE-samarbejdet mellem Silkeborg Bibliotekerne, Jysk Musikteater, Museum Jorn, Museum Silkeborg, Aqua og KunstCentret Silkeborg Bad. 

For evt. yderligere information, kontakt:
Hanne Vestergaard, Mosaikken, hav@silkeborgbib.dk

Der er lagt op til en spændende aften, når Eva Tinds portrætfilm om skuespillerinden Asta Nielsen ”En rød løber for Asta Nielsen” ruller over lærredet. Hvordan tegner man et godt portræt af en for længst afdød person? Hvordan kommer man hele vejen rundt om hvem hun var og omkring hendes professionelle karriere? Det er nogen af de spørgsmål, man kan stille sig selv.

Denne aften er der mulighed for at få nogle bud på svarene, idet kunstneren og filminstruktøren Eva Tind (f. 1974), der står bag filmen, kommer og introducerer projektet.

Eva Tind er født i Korea og vokset op i Låsby i Østjylland, hun bor i dag i København, hvor hun er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi med bl.a. tvær-disciplinære udtryk som fokusområde. Hun har allerede modtaget adskillige priser og støtte til sit arbejde, bl.a. Klaus Rifbjergs Debutantpris for Digtere og flere legater fra Statens Kunstfond.

 

Filmforevisning
Sted: MOSAIKKEN i Kjellerup 14. september kl. 19.00

Arrangeret af Silkeborg Bibliotekerne som en del af FACE-samarbejdet mellem Silkeborg Bibliotekerne, Jysk Musikteater, Museum Jorn, Museum Silkeborg, Aqua og KunstCentret Silkeborg Bad. 

For evt. yderligere information, kontakt:
Hanne Vestergaard, Mosaikken, hav@silkeborgbib.dk

Be the first to comment

Leave a Reply