15-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse

Foto: Rigspolitiet

Lørdag aften befamlede og kyssede en mandsperson en pige ved et busstoppested på Ellekonebakken. Politiet efterlyser manden.

En 15-årig pige var sammen med sin veninde på busstoppestedet ved Ellekonebakken i Viborg lørdag aften omkring klokken 22:00. Her kom en 15-20-årig mand hen til hende og satte sig ved siden af. Herefter begynder han at tage på hendes krop, kysser hende i nakken og fortæller at han hedder Ali kommer fra Herning og at han synes hun er sød. Pigen får verfet ham af, og så sker der ikke yderligere. Politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner eller nogen som har oplysninger om hvem personen kan være.

Signalement: 

 • 15-20 år.
 • 170 cm høj.
 • Iført mørkt tøj.
 • Spinkel af bygning.
 • Sort grydeklippet hår.
 • Kinesisk af udseende.
 • Lugtede af mad.

Lørdag aften befamlede og kyssede en mandsperson en pige ved et busstoppested på Ellekonebakken. Politiet efterlyser manden.

En 15-årig pige var sammen med sin veninde på busstoppestedet ved Ellekonebakken i Viborg lørdag aften omkring klokken 22:00. Her kom en 15-20-årig mand hen til hende og satte sig ved siden af. Herefter begynder han at tage på hendes krop, kysser hende i nakken og fortæller at han hedder Ali kommer fra Herning og at han synes hun er sød. Pigen får verfet ham af, og så sker der ikke yderligere. Politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner eller nogen som har oplysninger om hvem personen kan være.

Signalement: 

 • 15-20 år.
 • 170 cm høj.
 • Iført mørkt tøj.
 • Spinkel af bygning.
 • Sort grydeklippet hår.
 • Kinesisk af udseende.
 • Lugtede af mad.

Be the first to comment

Leave a Reply