Skov assisterede for U21-landshold

Robert Skov startede på banen, da Danmarks U21-landshold vandt med 3-0 på udebane over Færøerne.

Det blev til en god dansk indledning på U21 EM-kvalifikationsturneringen, da Danmark på udebane besejrede Færøerne. SIFs kantspiller, Robert Skov var med i startopstillingen for Danmark, og fik også en afgørende fod med i kampen, da han i anden halvleg slog et godt indlæg ind i panden på FCMs Rasmus Nissen, som kunne sende Danmark på 2-0.

Også Marcus Ingvartsen og Mathias Jensen kom på scoringstavlen i opgøret, som blev spillet på Færøerne. Næste opgør for Robert Skov og det danske U21-landshold er tirsdag i Aalborg, når Litauen kommer på besøg.

Robert Skov startede på banen, da Danmarks U21-landshold vandt med 3-0 på udebane over Færøerne.

Det blev til en god dansk indledning på U21 EM-kvalifikationsturneringen, da Danmark på udebane besejrede Færøerne. SIFs kantspiller, Robert Skov var med i startopstillingen for Danmark, og fik også en afgørende fod med i kampen, da han i anden halvleg slog et godt indlæg ind i panden på FCMs Rasmus Nissen, som kunne sende Danmark på 2-0.

Også Marcus Ingvartsen og Mathias Jensen kom på scoringstavlen i opgøret, som blev spillet på Færøerne. Næste opgør for Robert Skov og det danske U21-landshold er tirsdag i Aalborg, når Litauen kommer på besøg.

Be the first to comment

Leave a Reply