Om ansigtet – Offentlig omvisning lørdag

Kom til omvisning i udstilling Ansigt og Identitet – en FACE-kunstudstilling, der præsenterer værker af 14 kunstnere fra ind- og udland. Hør fx om projektet Heirloom (på dansk: Arvestykker), hvor den britiske kunstner Gina Czarnecki sammen med lægen John Hunt har iscenesat et laboratorium hvor ansigtshuden kan kopieres, eller om hvordan svenske Nils Ramhøj forsøger at favne forholdet mellem krop og sjæl i en serie portrætter af en døende.  Publikum kan også se originaltegninger af danske Carl Krull, der lige nu står bag et kunstprojekt, der kan ses i det grønne område ved Borgergade i Silkeborg.

Ansigtet er altid interessant at undersøge for billedkunstnere, for megen kunst handler om og stræber efter at forstå mennesket og eksistensen bedre, i alle dens aspekter. Med den aktuelle udstilling og andre elementer som belyser portrætkunstens historie kan publikum udforske og reflektere over forholdet mellem ansigt og en identitet.

Offentlig omvisning lørdag den 19. august 2017 kl. 13.00
Omvisningen er gratis, når der er betalt almindelig entré.

 

Kom til omvisning i udstilling Ansigt og Identitet – en FACE-kunstudstilling, der præsenterer værker af 14 kunstnere fra ind- og udland. Hør fx om projektet Heirloom (på dansk: Arvestykker), hvor den britiske kunstner Gina Czarnecki sammen med lægen John Hunt har iscenesat et laboratorium hvor ansigtshuden kan kopieres, eller om hvordan svenske Nils Ramhøj forsøger at favne forholdet mellem krop og sjæl i en serie portrætter af en døende.  Publikum kan også se originaltegninger af danske Carl Krull, der lige nu står bag et kunstprojekt, der kan ses i det grønne område ved Borgergade i Silkeborg.

Ansigtet er altid interessant at undersøge for billedkunstnere, for megen kunst handler om og stræber efter at forstå mennesket og eksistensen bedre, i alle dens aspekter. Med den aktuelle udstilling og andre elementer som belyser portrætkunstens historie kan publikum udforske og reflektere over forholdet mellem ansigt og en identitet.

Offentlig omvisning lørdag den 19. august 2017 kl. 13.00
Omvisningen er gratis, når der er betalt almindelig entré.

 

Be the first to comment

Leave a Reply