TO MOTORCYKLEUHELD MANDAG, EN MED DØDLIG UDGANG

Foto: Mikkel Breinholdt

Mandag var der hele to voldsomme uheld hvor motorcykler var involveret. Oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Værst gik det ud over en 51-årig kvinde fra Børkop ved Vejle, som er blevet dræbt.

Her overholde en 24-årig kvindelig bilist fra Silkeborg ikke sin vigepligt, da hun skulle køre ud fra parkeringspladsen på Svejsvej ved De Små Fisk. Den kvindelig motorcyklist blev ifølge Politiet dræbt på stedet. De pårørende til den dræbte kvinde fra Børkop er underrettet.

 

63-årig påkørte råvildt

En 63-årig mandelig motorcyklist fra Kjellerup, kørte på Århusvej ved Brundshåb påkørte han et stykke råvildt, politiet modtog alarmen kl. 23.39 Motorcyklisten er kommet slemt til skade og er i livsfare, han blev bragt til sygehuset med flere brud, samt indreblødninger.

Politiet oplyser at råvildtet er dræbt på stedet ved påkørslen, man fandt på stedet også et andet stykke råvildt som var blevet påkørt tidligere, det har lagt det noget tid og har ikke noget med den 63-årigs uheld at gøre.

Derfor opfordrer, Politiet til at være ekstra på vagt, overfor netop råvildt.

Mandag var der hele to voldsomme uheld hvor motorcykler var involveret. Oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Værst gik det ud over en 51-årig kvinde fra Børkop ved Vejle, som er blevet dræbt.

Her overholde en 24-årig kvindelig bilist fra Silkeborg ikke sin vigepligt, da hun skulle køre ud fra parkeringspladsen på Svejsvej ved De Små Fisk. Den kvindelig motorcyklist blev ifølge Politiet dræbt på stedet. De pårørende til den dræbte kvinde fra Børkop er underrettet.

 

63-årig påkørte råvildt

En 63-årig mandelig motorcyklist fra Kjellerup, kørte på Århusvej ved Brundshåb påkørte han et stykke råvildt, politiet modtog alarmen kl. 23.39 Motorcyklisten er kommet slemt til skade og er i livsfare, han blev bragt til sygehuset med flere brud, samt indreblødninger.

Politiet oplyser at råvildtet er dræbt på stedet ved påkørslen, man fandt på stedet også et andet stykke råvildt som var blevet påkørt tidligere, det har lagt det noget tid og har ikke noget med den 63-årigs uheld at gøre.

Derfor opfordrer, Politiet til at være ekstra på vagt, overfor netop råvildt.

Be the first to comment

Leave a Reply