Danmarks største vandhane på SMUKFEST

Grundfos fra Bjerringbro har under hele Smukfest, sørget for rent og koldt drikkevand til de mange festivalgæster i Skanderborg.

Pumpevirksomheden fra Bjerringbro er legekammerat med festivalen, – det er vel også det, man kalder sponsor. Det har været tydeligt, særligt på KÆRLIGHEDEN “De unges camp” som har kørt hele ugen. Her står Danmarks største vandhane som et symbol på rent drikkevand pumpet og fra vores undergrund.

Grundfos stod bag de mange vandstationer rundt om på hele festivalen, så alle gæsterne kunne få slukket tørsten i koldt vand fra undergrunden.

Foruden at levere dejligt køligt vand til deltagere på smukfest, skal Grundfos vandstationerne skabe opmærksomhed om arbejdet med at levere vandforsyninger i Danmark. Men også i resten af verden, hvor man ikke nødvendigvis har samme adgang eller holdning til rent drikkevand, der kan tappes direkte fra hanen.

VAND BORDHÅNDBOLD

På området omkring Stjernescene kunne man finde et Vand Bordfodbold spil, eller måske nok mere et Bordhåndbold. For onsdag var holdet fra Bjerringbro-Silkeborg forbi festivalen. Her blev der hygget og skudt med vand, efter bolden i det opstillede bordhåndbold.

De mange gæster fik også mulighed for at få en snak med Jesper Nøddesbo, som med skiftet fra FC Barcelona nok er den mest omtalte spiller for tiden. Samtidig er han utrolig populær særligt blandt de kvindelige håndboldfans.

Grundfos fra Bjerringbro har under hele Smukfest, sørget for rent og koldt drikkevand til de mange festivalgæster i Skanderborg.

Pumpevirksomheden fra Bjerringbro er legekammerat med festivalen, – det er vel også det, man kalder sponsor. Det har været tydeligt, særligt på KÆRLIGHEDEN “De unges camp” som har kørt hele ugen. Her står Danmarks største vandhane som et symbol på rent drikkevand pumpet og fra vores undergrund.

Grundfos stod bag de mange vandstationer rundt om på hele festivalen, så alle gæsterne kunne få slukket tørsten i koldt vand fra undergrunden.

Foruden at levere dejligt køligt vand til deltagere på smukfest, skal Grundfos vandstationerne skabe opmærksomhed om arbejdet med at levere vandforsyninger i Danmark. Men også i resten af verden, hvor man ikke nødvendigvis har samme adgang eller holdning til rent drikkevand, der kan tappes direkte fra hanen.

VAND BORDHÅNDBOLD

På området omkring Stjernescene kunne man finde et Vand Bordfodbold spil, eller måske nok mere et Bordhåndbold. For onsdag var holdet fra Bjerringbro-Silkeborg forbi festivalen. Her blev der hygget og skudt med vand, efter bolden i det opstillede bordhåndbold.

De mange gæster fik også mulighed for at få en snak med Jesper Nøddesbo, som med skiftet fra FC Barcelona nok er den mest omtalte spiller for tiden. Samtidig er han utrolig populær særligt blandt de kvindelige håndboldfans.

Be the first to comment

Leave a Reply