Håndboldherrerne møder Frankrig til EM-revanche i Jyske Bank Boxen

Danmark og Frankrig mødte senest hinanden i Jyske Bank Boxen under EM-finalen i 2014. Foto: MCH/Lars Møller.

Det bliver et brag af en håndboldkamp, når Danmarks olympiske guldvindere indtager Jyske Bank Boxen til revancheopgøret mod Frankrig i efterårets Bygma Golden League-turnering.

Danmarks håndboldherrer indleder forberedelserne til det kommende EM i Kroatien, når der står Bygma Golden League på programmet 26.-29. oktober i Danmark. Håndboldherrerne lægger ud med at møde Norge i Brøndby Hallen og dernæst Polen i Ceres Arena, inden det helt store håndboldbrag finder sted i Jyske Bank Boxen 29. oktober. Her møder de olympiske guldvindere fra Danmark de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

– I MCH er vi glade for at kunne byde håndboldherrerne velkommen på hjemmebane i Jyske Bank Boxen, hvor publikum kan opleve fire af verdens bedste håndboldnationer den 29. oktober. Vi glæder os til revancheopgøret fra EM-finalen 2014 og til at både fans og håndboldstjerner fra Norge, Polen, Frankrig og Danmark igen kommer til Herning, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH.

Billetsalget til Bygma Golden League starter medio september, og alle billetter gælder til begge kampe den pågældende dag. Billetter kan købes via mch.dk.

 

PROGRAM

Torsdag d. 26. oktober i Brøndby Hallen

18.15: Frankrig-Polen
21.00: Danmark-Norge

 

Lørdag d. 28. oktober i Ceres Arena, Aarhus

16.10: Danmark-Polen
19.00: Norge-Frankrig

 

Søndag d. 29. oktober i Jyske Bank Boxen, Herning

18.00: Polen-Norge
20.15: Danmark-Frankrig

Det bliver et brag af en håndboldkamp, når Danmarks olympiske guldvindere indtager Jyske Bank Boxen til revancheopgøret mod Frankrig i efterårets Bygma Golden League-turnering.

Danmarks håndboldherrer indleder forberedelserne til det kommende EM i Kroatien, når der står Bygma Golden League på programmet 26.-29. oktober i Danmark. Håndboldherrerne lægger ud med at møde Norge i Brøndby Hallen og dernæst Polen i Ceres Arena, inden det helt store håndboldbrag finder sted i Jyske Bank Boxen 29. oktober. Her møder de olympiske guldvindere fra Danmark de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

– I MCH er vi glade for at kunne byde håndboldherrerne velkommen på hjemmebane i Jyske Bank Boxen, hvor publikum kan opleve fire af verdens bedste håndboldnationer den 29. oktober. Vi glæder os til revancheopgøret fra EM-finalen 2014 og til at både fans og håndboldstjerner fra Norge, Polen, Frankrig og Danmark igen kommer til Herning, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH.

Billetsalget til Bygma Golden League starter medio september, og alle billetter gælder til begge kampe den pågældende dag. Billetter kan købes via mch.dk.

 

PROGRAM

Torsdag d. 26. oktober i Brøndby Hallen

18.15: Frankrig-Polen
21.00: Danmark-Norge

 

Lørdag d. 28. oktober i Ceres Arena, Aarhus

16.10: Danmark-Polen
19.00: Norge-Frankrig

 

Søndag d. 29. oktober i Jyske Bank Boxen, Herning

18.00: Polen-Norge
20.15: Danmark-Frankrig

Be the first to comment

Leave a Reply