Mand efterlyses efter røveri

Der skete søndag aften røveri mod Rema 1000 i Karup, i forbindelse med røveriet efterlyser politiet denne gerningsmand. Se flere billeder i artiklen.

 

Der skete her til aften et rØverup i Rema 1000 Karup kl. 2100. En Dansk mand, 190 cm, beklædning som som på foto. Gerningsmanden har ikke anvendt våben under røveriet. Efterfølgende løb han hen mod tanken, som ligger overfor Rema 1000 i Karup og flygtede på cykel. Manden har en lys hudfarve, taler dansk og var iklædt shorts og en sort regnfrakke. Hætten på regnfrakken var trukket op over hovedet. Fortalte Vagtchef Anders Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Der skete søndag aften røveri mod Rema 1000 i Karup, i forbindelse med røveriet efterlyser politiet denne gerningsmand. Se flere billeder i artiklen.

 

Der skete her til aften et rØverup i Rema 1000 Karup kl. 2100. En Dansk mand, 190 cm, beklædning som som på foto. Gerningsmanden har ikke anvendt våben under røveriet. Efterfølgende løb han hen mod tanken, som ligger overfor Rema 1000 i Karup og flygtede på cykel. Manden har en lys hudfarve, taler dansk og var iklædt shorts og en sort regnfrakke. Hætten på regnfrakken var trukket op over hovedet. Fortalte Vagtchef Anders Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Be the first to comment

Leave a Reply