Mand anholdt efter skudepisode

Foto: Alarm112Midtjylland.dk

Samlivsstridigheder var grunden til at en yngre mand søndag aften affyrede skud med et jagtgevær i mod flere personer. Se galleriet fra gerningstedet i artiklen.

Søndag aften omkring klokken 19 blev alarmcentralen af flere lokale borgere i Klovborg orienteret om at de havde hørt skud i byen. Politiet sendte patruljer afsted til stedet hvor de efter hjælp fra borgerne som holdte politiet opdateret om at gerningsmanden var i færd med at køre væk fra gerningstedet på scooter, stødte han ind i den ankommende politipatrulje. Grunden til skyderiet skulle være stridigheder i et parforhold som endte ud i at manden affyrede flere skud imod flere personer. Ingen personer er ramt, og det ikke er banderelateret. Fortæller Vagtchef Bjarne Askholm fra Midt- og Vestjyllands Politi. 
Der blev søndag aften fortaget gerningstedsundersøgelse på Herningvej i Klovborg og derfor var vejen spærret i flere timer mens politiet teknikere fortog undersøgelser på stedet. Flere personer blev taget med i engangsdragt for at få fortaget undersøgelse af deres tøj. Der var lavet omkørsel via Sindvadvej og Malundvej syd om Klovborg mens gerningstedsundersøgelserne fandt sted. Horsens Vej var spærret omkring 6 timer.

LÆS OGSÅ: Vej spærret efter skyderi

Samlivsstridigheder var grunden til at en yngre mand søndag aften affyrede skud med et jagtgevær i mod flere personer. Se galleriet fra gerningstedet i artiklen.

Søndag aften omkring klokken 19 blev alarmcentralen af flere lokale borgere i Klovborg orienteret om at de havde hørt skud i byen. Politiet sendte patruljer afsted til stedet hvor de efter hjælp fra borgerne som holdte politiet opdateret om at gerningsmanden var i færd med at køre væk fra gerningstedet på scooter, stødte han ind i den ankommende politipatrulje. Grunden til skyderiet skulle være stridigheder i et parforhold som endte ud i at manden affyrede flere skud imod flere personer. Ingen personer er ramt, og det ikke er banderelateret. Fortæller Vagtchef Bjarne Askholm fra Midt- og Vestjyllands Politi. 
Der blev søndag aften fortaget gerningstedsundersøgelse på Herningvej i Klovborg og derfor var vejen spærret i flere timer mens politiet teknikere fortog undersøgelser på stedet. Flere personer blev taget med i engangsdragt for at få fortaget undersøgelse af deres tøj. Der var lavet omkørsel via Sindvadvej og Malundvej syd om Klovborg mens gerningstedsundersøgelserne fandt sted. Horsens Vej var spærret omkring 6 timer.

LÆS OGSÅ: Vej spærret efter skyderi

Be the first to comment

Leave a Reply