Peter S.: FCM var bedre på alle parametre

Foto: Mikkel Breinholdt

Peter Sørensen erkendte efter nederlaget i Herning søndag, at FC Midtjylland var bedst. Men han savnede spilleglæde hos sine egne.

Det er aldrig en skam at tabe til en bedre modstander, når blot man har gjort sit bedste. SIF-manager Peter Sørensen erkendte blankt, at FC Midtjylland havde været det bedste hold søndag aften i Herning, men han følte ikke, at hans egne spillere havde gjort alt, hvad de kunne, og derfor var nederlaget tungt.

– Jeg konstaterer, at FC Midtjylland var væsentligt bedre på samtlige parametre, og det er der mange gode grunde til. Det er et godt hold, og det er en klub med mange ressourcer. Men ser jeg på os selv, så så det for mig ud som om, at for få meldte sig ind. Der var for få, der lignede glade fodboldspillere, sagde Peter Sørensen, der også kiggede indad.

– Jeg må tage på mig, at det hold, jeg havde sat op, ikke var godt nok, sagde han og blev spurgt, hvad der kan gøres ved det.

– Den enkelte skal tage ansvar for sit og udfolde det, han kan. Mit ansvar er at sætte det sammen til et kollektiv, der er konkurrencedygtigt, sagde Peter Sørensen.

Peter Sørensen erkendte efter nederlaget i Herning søndag, at FC Midtjylland var bedst. Men han savnede spilleglæde hos sine egne.

Det er aldrig en skam at tabe til en bedre modstander, når blot man har gjort sit bedste. SIF-manager Peter Sørensen erkendte blankt, at FC Midtjylland havde været det bedste hold søndag aften i Herning, men han følte ikke, at hans egne spillere havde gjort alt, hvad de kunne, og derfor var nederlaget tungt.

– Jeg konstaterer, at FC Midtjylland var væsentligt bedre på samtlige parametre, og det er der mange gode grunde til. Det er et godt hold, og det er en klub med mange ressourcer. Men ser jeg på os selv, så så det for mig ud som om, at for få meldte sig ind. Der var for få, der lignede glade fodboldspillere, sagde Peter Sørensen, der også kiggede indad.

– Jeg må tage på mig, at det hold, jeg havde sat op, ikke var godt nok, sagde han og blev spurgt, hvad der kan gøres ved det.

– Den enkelte skal tage ansvar for sit og udfolde det, han kan. Mit ansvar er at sætte det sammen til et kollektiv, der er konkurrencedygtigt, sagde Peter Sørensen.

Be the first to comment

Leave a Reply