Efterlysning i forbindelse med vold uden for Fakta

En mand var kort forinden inde i Fakta, hvor han blev fotograferet af forretningens overvågning. Han kan muligvis have set noget. Kender du manden? – Må gerne deles.

Pressemeddelse

En 36-årig mand blev den 1. juli 2017 kl. 19:10 kontaktet af fire mænd uden for Fakta, Vestergade 10, 7400 Herning. De fire tvang ham ind i en stor sort bil, hvor han blev slået og sparket flere gange. Det lykkedes ham at flygte fra bilen, mens mændene fulgte efter ham. Han sprang ind i en tilfældig bil, der kørte ham bort fra stedet.

Gerningsmændene menes at komme fra Aarhus eller at have relationer til Aarhus.

En mand var kort forinden inde i Fakta, hvor han blev fotograferet af forretningens overvågning. Han kan muligvis have set noget, der kan have betydning for sagen, hvorfor politiet ønsker denne mand identificeret.

Dette billede offentliggøres hermed, og såfremt nogen mener at kunne genkende manden, bedes man kontakte politiet på tlf. 114.

Kontaktperson: Lars Boe Larsen, Lokalpolitiet i Herning, tlf. 72 28 29 94.

En mand var kort forinden inde i Fakta, hvor han blev fotograferet af forretningens overvågning. Han kan muligvis have set noget. Kender du manden? – Må gerne deles.

Pressemeddelse

En 36-årig mand blev den 1. juli 2017 kl. 19:10 kontaktet af fire mænd uden for Fakta, Vestergade 10, 7400 Herning. De fire tvang ham ind i en stor sort bil, hvor han blev slået og sparket flere gange. Det lykkedes ham at flygte fra bilen, mens mændene fulgte efter ham. Han sprang ind i en tilfældig bil, der kørte ham bort fra stedet.

Gerningsmændene menes at komme fra Aarhus eller at have relationer til Aarhus.

En mand var kort forinden inde i Fakta, hvor han blev fotograferet af forretningens overvågning. Han kan muligvis have set noget, der kan have betydning for sagen, hvorfor politiet ønsker denne mand identificeret.

Dette billede offentliggøres hermed, og såfremt nogen mener at kunne genkende manden, bedes man kontakte politiet på tlf. 114.

Kontaktperson: Lars Boe Larsen, Lokalpolitiet i Herning, tlf. 72 28 29 94.

Be the first to comment

Leave a Reply